Workshop: Brug FN's verdensmål til at udvikle din forretning

Forbrugerne stiller højere og højere krav til virksomheders bæredygtighed. FN's verdensmål er et effektivt værktøj til at optimere jeres forretning i en grønnere retning, samt fortælle historien udadtil om din virksomheds indsats på området.

Kom i gang med at arbejde med FN's verdensmål på en workshop hos din virksomhed, hvor I sammen med vores forretningsudvikler bliver udfordret på, hvad I kan gøre for at blive mere bæredygtige. Gennem interaktiv sparring kan I nå frem til, hvilke verdensmål I skal arbejde med, og hvordan.

FN's verdensmål

FN har vedtaget 17 verdensmål, der danner rammen for den globale udviklingsindsats over de næste 15 år. Verdensmålene for bæredygtig udvikling er 17 mål, der tilsammen skal give os kurs mod en mere bæredygtig fremtid, hvor ingen lades i stikken. Virksomheder kan I høj grad drage nytte af at inkorporere ét eller flere verdensmål i deres forretningsmodel og kommunikation for at imødekomme den moderne og ansvarsbevidste forbruger.

Book os til et møde allerede i dag enten ved at kontakte vores specialister direkte eller ved at bruge kontaktformularen i højre spalte.