undersidebanner_cases

Øvrige arkiverdivider_undersideboks_sortunderside_nyheder

underside_profilen

underside_inspiration

bramidan_1

Klimavenlig løsning er drevet af data

24.09.2020

Bramidan har arbejdet med bæredygtig udvikling i mange år. Det giver i dag en konkurrencefordel på det globale marked.

Læs mere

fablewood

Iværksættere vil sælge dyr af træ til hele verden

26.08.2020

To vellykkede kickstarter-kampagner banede vejen for FableWood, der udvikler og sælger magnetiske legetøjsdyr af træ. Næste mål er det asiatiske marked, hvor dansk design er i høj kurs.

Læs mere

Advokat Joe Domino

Advokatfirma forbedrer sig med design

25.06.2020

I en verden af paragraffer går advokatkontoret Kaiser Domino en anden vej. De arbejder aktivt med designtænkning for at fremtidssikre firmaet og gøre juraen forståelig for alle.

Læs mere

forsideokm

Omstilling til industri 4.0 leverer stabile vækstrater

11.06.2020

Topmoderne produktionsfaciliteter og en vækst på gennemsnitlig 10 procent i de sidste ni år. Det er resultatet af optimering af produktionen til det, man kalder industri 4.0.

Læs mere

muffbyg-koege

Entreprenør fandt identitet i digital proces

26.05.2020

Nogle gange begynder digitaliseringsprocesser med et lille hjørne af en virksomhed. Sådan foregik det, da en hjemmeside skulle opgraderes, og det førte til en række af spørgsmål, der sendte byggefirmaet Muffbyg ud på en rejse, der skabte en ny fortælling.

Læs mere

Vin for dig

150 til live Gin-smagning: Vinhandel gik online

09.05.2020

Hård prioritering og enkle budskaber ændrede kundegrundlaget fra Brørup og omegn til hele Danmark. Firmaet ”Vin for dig” satte turbo på deres digitale strategi, da corona-krisen brød ud.

Læs mere

Brand og redning benytter trolleys

Nedlukning krævede fokus på andre kunder

08.05.2020

En minianalyse og et skarpt fokus på det, der kunne gøres noget ved, hjalp Nomotec godt på vej igennem corona-nedlukningen.

Læs mere

purefood_michael

Fem nye tiltag redder 1,5 tons fødevarelager

04.05.2020

Michael Møller og Pure Food Europe i Haderslev var for få uger siden ved at brænde inde med 1,5 tons eksklusive fødevarer til landets kantiner, restauranter og cafeer. Men forretningsudvikleren ville ikke dø frivilligt og er gennem 5 nye tiltag lykkedes med at få afsat sine fødevarer trods coronakrisen.

Læs mere

Simplehomes

Fandt et hul i markedet: Vækst på 900 % på ét år

20.02.2020

Michael Rosendal og Simple Homes ved Fredericia har transformeret den klassiske skurvogn til en komplet minibolig til private. På ét år har han gennem enkel digital markedsføring skabt en virksomhed med 10 ansatte, 200 vogne og en efterspørgsel, som gør det svært at følge med.

Læs mere

brushbag2_3

Vejen-opfinder løser et af hverdagens problemer med malerpenslen

05.02.2020

For tre år siden stod Per Goller med en indtørret pensel.. Nu har han udviklet en patenteret grøn Brushbag-pose, som forlænger penslens levetid og sparer miljøet for mikroplast. Den første million er solgt. – Nu skal vi ud i hele verden, siger Per Goller.

Læs mere

tandlaege

Iværksætter opfinder kur mod tandlægemangel

22.01.2020

Succes i en tandlægeklinik i Vejle gav Peymon Ensafi en idé: Hvorfor ikke brede metoden ud til alle tandlæger? Det var startskuddet til ClinicDrive, som kan frigøre mere af tandlægernes tid til patienterne.

Læs mere

per_ahms_fra_billund

Holder dampen oppe, men her er bomstille

22.01.2020

Flere virksomheder blev presset allerede før nedlukningen af store dele af Danmark. Vi fangede en direktør, som har valgt at indføre arbejdsfordeling for at holde dampen oppe og som løbende tjekker Virksomhedsguiden.dk

Læs mere

Ib_runge

Dansk software sprænger rammerne for vedligehold og drift af ældre vindmøller

22.01.2020

Et vindmølleeventyr er på vej. En investor i Haderslev har sat penge i en softwarevirksomhed, som kraftigt forbedrer ældre vindmøllers produktion.

Læs mere

zispa2_3

IT er et værktøj til at skabe gode kundeoplevelser

09.01.2020

De gode kundeoplevelser er fokus hos digitaliseringseksperterne Zispa. Vi satte partner Frank Helbo Christensen i stævne for at blive klogere på, hvordan man egentlig fjerner manuel administration og skaber større overskud.

Læs mere

mtocase

Grossist tager springet - alt skal køre digitalt

20.11.2019

Læs mere

detfranskehus-2

Cateringfirma høster frugterne af ny markedsføring

10.10.2019

Læs mere

platz_side

Ejerskiftet lykkedes på målstregen

10.10.2019

Brødrene Jørgen og Jens Erik Platz vidste godt, at klokken havde slået fem minutter i tolv for salg af deres familieejede karosserifabrik i Haderslev. De fik akkurat rakt ud efter hjælp i tide og endte med et succesfuldt salg til SAWO A/S

Læs mere

lillis-header

Isbaren blev kigget efter med friske øjne

20.08.2019

Læs mere

case_side_theilgaard

Slagteren går i kødet på digitalisering

20.08.2019

Læs mere