undersidebanner_cases

Øvrige arkiverdivider_undersideboks_sortunderside_nyheder

underside_profilen

underside_inspiration

tegnestuen_stedse

Arkitekter får kompetencer til fremtidens byggeri

25.05.2021

Fremtidens bygninger spiller en vigtig rolle i den grønne omstilling af vores samfund. Det mener de i Tegnestuen Stedse i Haderslev, og derfor efteruddanner de sig for at fremtidssikre virksomheden.

Læs mere

jan_pangea

Zoologiske anlæg i verdensklasse fra Varde

06.05.2021

Hvem ringer verdens eneste 7-stjernede hotel til, når de skal have nyt akvarium? Hotellet Burj Al Arab ringer til en virksomhed i Varde, Pangea Rocks, ligesom verdens zoologiske haver og forlystelsesparker gør det.

Læs mere

glaspartnerejer

Digitalt mindset har rykket Glaspartner helt i top

21.04.2021

Telefonisk træffetid, fax og ringbind er på to år skiftet ud med robotter, digitale arkiver og snart en app.
Det var en nødvendig digital udvikling –ellers havde corona-krisen nok lukket virksomheden i 2020.

Læs mere

envo1

Sydjysk verdensklasse: Rent vand til leje

25.03.2021

Drømmer du om, at din virksomhed både er drevet af et højere formål og sikker indtjening, så er det værd at skele til Envotherm i Vojens, der med sine blot 14 mand lykkes med grøn udvikling og en position på verdensmarkedet - bl.a. via en grøn forretningsmodel, baseret på udleje af rensningsanlæg.

Læs mere

carstensmcvarde

Jagten på det grønne guld

11.03.2021

Hvad er grøn omstilling for en størrelse? Og hvordan griber du det an? Vi er gået på jagt efter virksomhedernes grønne guld for at inspirere dig.

Læs mere

tentoma_1

Revolution i indpakning fra Sydjylland

25.02.2021

Virksomheden Tentoma tilbyder producenter af byggematerialer at pakke 6-8 meter lange emner ind i plastfolie på en måde, der halverer plastforbruget og sparer energi.

Læs mere

palle Storinggaard

Han bygger nye lag på sine hoteller under corona

11.02.2021

Esbjerg: Palle Storinggaard, direktør i ECH Park, købte Hotel Britannia i Esbjerg blot få måneder før, corona lukkede Danmark ned. Trods enkelte søvnløse nætter har han haft modet til at investere, og 2020 tyder på et overskud.Læs mere

ke2

Få tre virksomheders gode råd til eksport

17.12.2020

Læs om KE Fibertech, Nordisk Group og Simon Moos Maskinfabriks erfaringer og gode råd til at få hul på eksportmarkedet.

Læs mere

ceesmedkurv

Hanegal hæver standarder for mad

17.12.2020

Kompromisløshed er nøglen til at forstå Hanegals produkter og succes. Først kød, siden færdigretter og nu plantebaserede alternativer skal være økologiske, smage godt, være helt uden tilsætningsstoffer og til at betale.

Læs mere

Sprintforløb blev genvej til nye markeder

01.12.2020

Hvor meget innovation kan man få ud af en uges indsats? Ret meget, hvis du spørger Wellmore fra Egtved, som deltog i et sprintforløb, som sparede dem for dyrekøbte erfaringer og satte en ny strategisk retning.

Læs mere

heidi_jesper_close

Rakte ud efter hjælp og genstartede firmaet

12.11.2020

En pulje penge fra CoronaGenstart har gjort en forskel hos forpagterne af Kruså Camping. De var presset i bund, og det truede drømmen om en dag at eje sin egen campingplads. Vi har besøgt dem i Kruså.

Læs mere

sunandsafepersoner

Corona ændrede det hele: Ny idé rengør dørhåndtag

12.11.2020

Iværksætterne var lige blevet klar med deres første produkt til luksushoteller, da corona-virussen lukkede hotellerne i hele verden. Men Sun & Safe skiftede kurs og udviklede et nyt produkt.

Læs mere

sourzingpersoner

Bæredygtig gaveæske giver fordele

04.11.2020

En lækker engangsgaveæske til ure og smykker giver virksomheden Sourzing et forspring i forhold til konkurrenterne, og nu har de udviklet en prototype, der er hundrede procent bæredygtig.

Læs mere

aguardio_begge

Aguardio fra Vejle gør det grønne grønnere

22.10.2020

Danmarks skarpeste klima-iværksætter blev kåret i september, og her var Aguardio fra Vejle med som den sydjyske kandidat. Vi har set nærmere på virksomheden for at se, hvordan de sikrer, at deres løsning i sig selv bliver så bæredygtig som muligt? Det svar findes i de cirkulære forretningsmodeller med hjælp fra Vejle Erhvervs eksperter.

Læs mere

bramidan_1

Klimavenlig løsning er drevet af data

24.09.2020

Bramidan har arbejdet med bæredygtig udvikling i mange år. Det giver i dag en konkurrencefordel på det globale marked.

Læs mere

fablewood

Iværksættere vil sælge dyr af træ til hele verden

26.08.2020

To vellykkede kickstarter-kampagner banede vejen for FableWood, der udvikler og sælger magnetiske legetøjsdyr af træ. Næste mål er det asiatiske marked, hvor dansk design er i høj kurs.

Læs mere

Advokat Joe Domino

Advokatfirma forbedrer sig med design

25.06.2020

I en verden af paragraffer går advokatkontoret Kaiser Domino en anden vej. De arbejder aktivt med designtænkning for at fremtidssikre firmaet og gøre juraen forståelig for alle.

Læs mere

forsideokm

Omstilling til industri 4.0 leverer stabile vækstrater

11.06.2020

Topmoderne produktionsfaciliteter og en vækst på gennemsnitlig 10 procent i de sidste ni år. Det er resultatet af optimering af produktionen til det, man kalder industri 4.0.

Læs mere

muffbyg-koege

Entreprenør fandt identitet i digital proces

26.05.2020

Nogle gange begynder digitaliseringsprocesser med et lille hjørne af en virksomhed. Sådan foregik det, da en hjemmeside skulle opgraderes, og det førte til en række af spørgsmål, der sendte byggefirmaet Muffbyg ud på en rejse, der skabte en ny fortælling.

Læs mere

Vin for dig

150 til live Gin-smagning: Vinhandel gik online

09.05.2020

Hård prioritering og enkle budskaber ændrede kundegrundlaget fra Brørup og omegn til hele Danmark. Firmaet ”Vin for dig” satte turbo på deres digitale strategi, da corona-krisen brød ud.

Læs mere

Brand og redning benytter trolleys

Nedlukning krævede fokus på andre kunder

08.05.2020

En minianalyse og et skarpt fokus på det, der kunne gøres noget ved, hjalp Nomotec godt på vej igennem corona-nedlukningen.

Læs mere

purefood_michael

Fem nye tiltag redder 1,5 tons fødevarelager

04.05.2020

Michael Møller og Pure Food Europe i Haderslev var for få uger siden ved at brænde inde med 1,5 tons eksklusive fødevarer til landets kantiner, restauranter og cafeer. Men forretningsudvikleren ville ikke dø frivilligt og er gennem 5 nye tiltag lykkedes med at få afsat sine fødevarer trods coronakrisen.

Læs mere

Simplehomes

Fandt et hul i markedet: Vækst på 900 % på ét år

20.02.2020

Michael Rosendal og Simple Homes ved Fredericia har transformeret den klassiske skurvogn til en komplet minibolig til private. På ét år har han gennem enkel digital markedsføring skabt en virksomhed med 10 ansatte, 200 vogne og en efterspørgsel, som gør det svært at følge med.

Læs mere

brushbag2_3

Vejen-opfinder løser et af hverdagens problemer med malerpenslen

05.02.2020

For tre år siden stod Per Goller med en indtørret pensel.. Nu har han udviklet en patenteret grøn Brushbag-pose, som forlænger penslens levetid og sparer miljøet for mikroplast. Den første million er solgt. – Nu skal vi ud i hele verden, siger Per Goller.

Læs mere

tandlaege

Iværksætter opfinder kur mod tandlægemangel

22.01.2020

Succes i en tandlægeklinik i Vejle gav Peymon Ensafi en idé: Hvorfor ikke brede metoden ud til alle tandlæger? Det var startskuddet til ClinicDrive, som kan frigøre mere af tandlægernes tid til patienterne.

Læs mere

Ib_runge

Dansk software sprænger rammerne for vedligehold og drift af ældre vindmøller

22.01.2020

Et vindmølleeventyr er på vej. En investor i Haderslev har sat penge i en softwarevirksomhed, som kraftigt forbedrer ældre vindmøllers produktion.

Læs mere

per_ahms_fra_billund

Holder dampen oppe, men her er bomstille

22.01.2020

Flere virksomheder blev presset allerede før nedlukningen af store dele af Danmark. Vi fangede en direktør, som har valgt at indføre arbejdsfordeling for at holde dampen oppe og som løbende tjekker Virksomhedsguiden.dk

Læs mere

zispa2_3

IT er et værktøj til at skabe gode kundeoplevelser

09.01.2020

De gode kundeoplevelser er fokus hos digitaliseringseksperterne Zispa. Vi satte partner Frank Helbo Christensen i stævne for at blive klogere på, hvordan man egentlig fjerner manuel administration og skaber større overskud.

Læs mere