undersidebanner_cases

Øvrige arkiverdivider_undersideboks_sortunderside_nyheder

underside_profilen

underside_inspiration

simplehomes_inklmarginFandt et hul i markedet: Vækst på 900 % på ét år

Michael Rosendal og Simple Homes ved Fredericia har transformeret den klassiske skurvogn til en komplet minibolig til private. På ét år har han gennem enkel digital markedsføring skabt en virksomhed med 10 ansatte, 200 vogne og en efterspørgsel, som gør det svært at følge med.

Læs mere >
divider-stiplet-sort

brushbagVejen-opfinder løser et af hverdagens problemer med malerpenslen

For tre år siden stod Per Goller med en indtørret pensel.. Nu har han udviklet en patenteret grøn Brushbag-pose, som forlænger penslens levetid og sparer miljøet for mikroplast. Den første million er solgt. – Nu skal vi ud i hele verden, siger Per Goller.

Læs mere >

divider-stiplet-sort

tandlaege_marginIværksætter opfinder kur mod tandlægemangel

Succes i en tandlægeklinik i Vejle gav Peymon Ensafi en idé: Hvorfor ikke brede metoden ud til alle tandlæger? Det var startskuddet til ClinicDrive, som kan frigøre mere af tandlægernes tid til patienterne.

Læs mere >

divider-stiplet-sort
mto_margin
Grossist tager springet - alt skal køre digitalt

MTO electric a/s i Vejle er en af de mindre grossistvirksomheder, som har erkendt, at det er nu, de skal nytænke forretningen og digitalisere, hvis ikke de store brands skal løbe med det hele.

Læs mere >

divider-stiplet-sort
platz
Ejerskiftet lykkedes på målstregen

Brødrene Jørgen og Jens Erik Platz vidste godt, at klokken havde slået fem minutter i tolv for salg af deres familieejede karosserifabrik i Haderslev. De fik akkurat rakt ud efter hjælp i tide og endte med et succesfuldt salg til SAWO A/S.

Læs mere >

divider-stiplet-sort

theilgaard
Slagteren gik i kødet på digitalisering

Hos Slagter Theilgaard med mere end 80 medarbejdere er papir nu erstattet med digitale processer, som ruster virksomheden til at følge med væksten.

Læs mere >

 

divider-stiplet-sort

detfranskehus

Cateringfirma høster frugterne af ny markedsføring

Det Franske Hus levede tidligere en stille tilværelse i Broager. Takket være sparring på nyt hjemmesidedesign med projektkonsulent med stor restaurationsbaggrund, er det nu slut med lavsæsoner.

Læs mere >

divider-stiplet-sort

lillis

Isbaren blev kigget efter med friske øjne

Samarbejdet med Spirende Fødevareoplevelser har givet Rasmus Iversen en følelse af ro og kontrol op til åbningen af isbaren Lillis. Gennem projektet har han nemlig fået medfinansiering af en forretningsudvikler, der kiggede hans forretning efter i sømmene. For selv om han er en erfaren herre i restaurationsbranchen, har det givet god mening at få friske øjne på hans nyeste butikskoncept.

Læs mere >

divider-stiplet-sort