Vækstrettet Kompetenceudvikling

til robot-, stål- og fødevarebranchen

Følg med efterspørgslen i jeres branche og bliv rustet til en fremtid med vækst. Deltag i programmet Vækstrettet Kompetenceudvikling og få medfinansiering til at opkvalificere kompetencerne hos både ledere og medarbejdere.

En fælles udfordring for robot-, stål-, fødevare- og byggebranchen er mangel på kvalificeret arbejdskraft. Vækstrettet Kompetenceudvikling er et program, der skal hjælpe med at løse netop den udfordring.

Læs mere om Vækstrettet Kompetenceudvikling, som er forankret hos Erhvervshus Fyn.

lysblaa_streg

Partnerne bag Vækstrettet Kompetenceudvikling er Erhvervshus Fyn (i tæt samarbejde med Erhvervshus Sydjylland), MiljøForum Fyn – Byggeri, Odense Robotics, Fyns Maritime Klynge og UdviklingVejen (i tæt samarbejde med Trekantområdet Danmark og Vejle Erhverv).

Programmet Vækstrettet Kompetenceudvikling løber i perioden 2018 - 2021 og er støttet af Den Europæiske Socialfond. Programmet har som mål at løfte kompetenceniveauet for over 890 medarbejdere og skabe 370 nye job samt øge virksomhedernes omsætning med 241 millioner kr. inden for robot-, stål- og fødevarebranchen samt bygge- og anlægssektoren.

eu_logo_lille_web_socialfond

lysblaa_streg

Sidst opdateret: 12.04.2019