Bliv en del af partnernetværk på bæredygtighedsprojekt i fødevarebranchen

Som en del af partnernetværket til det dansk-tyske samarbejdsprojekt Positively Produced er du med til at fremme bæredygtig fødevareproduktion.

Projektet Positively Produced sætter fokus på øget bæredygtighed i fødevareerhvervet i Danmark og Tyskland. Erhvervshus Sydjylland er gået sammen med 11 tyske og danske partnere for at udvikle nye principper for bæredygtig produktion.

Fødevarevirksomheder og videninstitutioner i Syddanmark og Nordtyskland vil over de næste tre år fremme bæredygtigheden 360 grader rundt i fødevarebranchen – til gavn for virksomheder, forbrugere og miljøet.


Partnernetværket

I første omgang danner de danske og tyske partnervirksomheder ramme for udvikling, analyser og værktøjer, der skal opbygge viden og udbredelse af bæredygtighed.

Dernæst vil 24 fødevarevirksomheder - udover partnervirksomhederne - få mulighed for at indgå i projektet. Virksomhederne vil få mulighed for at arbejde med udvikling af deres egen bæredygtighed samt bidrage til udbredelse af bæredygtighed.

Ved at indgå i partnernetværket, vil du være en af de første til at få besked, når projektet åbner op for ansøgning om deltagelse. Derudover er du som netværkspartner med til at sprede kendskab til projektet og principperne der bliver udviklet til at fremme bæredygtig fødevareproduktion.


Hvem kan benytte tilbuddet?

Fødevarevirksomheder og virksomheder i værdikæden ved fødevareproduktion.

Ansøgning

For at blive en del af partnernetværket, skal du tage en snak med projektleder Marianne Danling om din interesse og motivation.

Projektet Positively Produced drives af Erhvervshus Sydjylland i samarbejde med Erhvervhus Fyn, Madkulturen, Skærtoft, Naturmælk, Fireball, Hochshcule Flensburg, Nordfriesisches Lammkontor, Backensholzer Hoftkäserei og Joldelunder Bäckerei.

Projektet løber i perioden 2018-2021 og er finansieret af Interreg Deutschland-Danmark med midler fra Den Europæiske Fond for Regionaludvikling. (Læs mere om Interreg Deutschland-Danmark på www.interreg5a.eu).

interreg_logoeu_regionalfonds