Få op til 90.000 kr. til udvikling af grøn forretningsmodel

Få op til 90.000 kr. til at udvikle din grønne forretningsmodel og få en konkurrencemæssig fordel, der fremtidssikrer din virksomhed.

Vær på forkant med dine kunder og samarbejdspartnere som fremover vil stille krav til bæredygtige produkter og services, og ansøg om et forløb tilpasset din virksomhed.


Tilbuddet indebærer:

  • Op til 90.000 kr. til at udvikle din forretning
  • En konkret plan for, hvordan din virksomhed kan arbejde mere cirkulært
  • Udvikling af nye forretningsmæssige potentialer
  • Konkurrencemæssige fordele og forberedelse til fremtidens øgede krav om bæredygtig fremstilling, produkter, emballager og logistik
  • Professionel, branchekyndig konsulentydelse som ser på virksomhedens ressourceanvendelse med nye øjne


Hvem kan benytte tilbuddet?

Små og mellemstore virksomheder med max. 250 medarbejdere og en omsætning på maks. 50 mio. EUR.

Ansøgning

For at benytte tilbuddet, skal du udfylde en ansøgnings. Der er løbende ansøgningsfrist og optagelse. Tag en snak med Peter Lind om dine muligheder og læs mere om ansøgningen her.

Læs mere her

Tilbuddet tilbydes under programforløbet Grøn Cirkulær Omstilling, der er et nationalt projekt som bredt og på tværs af industrier udvikler og implementerer grønne og cirkulære forretningsmodeller i danske små og mellemstore virksomheder.

Projektet skal hjælpe over 450 virksomheder med at udvikle deres forretning i en mere bæredygtig og cirkulær retning. Det kan enten foregå gennem individuel rådgivning, kollektive forløb eller korte intensive forløb.

Projektet varer fra 2019 til 2022 og har løbende ansøgningsfrister. Projektet er finansieret af Den Europæiske Fond for Regionaludvikling og bliver drevet af 17 partnere, heriblandt landets erhvervshuse.

eh-logodanmarkserhvervsrfremmebestyrelseeu_regionalfonds