Tidligere programmer

Erhvervshus Sydjylland udvikler løbende programmer og tilbud til de syddanske vækstvirksomheder. Her kan du finde materiale og se nogle af de afsluttede tilbud, i det tidligere Væksthus Syddanmark, som Erhvervshus Sydjylland er efterkommer af.

Lån en Leder

I perioden 2012-2015 har mere end 140 virksomheder i en periode fået en erfaren leder eller specialist på lederniveau ind i virksomheden. Den lånte leder har haft målrettet fokus på at udvikle virksomheden, der hvor potentialet for vækst var størst. Virksomhederne har fået løst konkrete udfordringer og tilført viden samt en forbedret konkurrenceevnen.

 Hent afslutningsbrochuren (pdf)
 Læs flere virksomhedsportrætter (pdf)
 Se videoer af de deltagende virksomheder

Power Push

Over 1700 medarbejdere i mere end 200 virksomheder har fra 2012-2015 været på kursus og efteruddannelse eller på anden vis fået tilført nye kompetencer indenfor områder, hvor virksomheden har haft særlig gavn af kompetenceudvikling. Medarbejdere og virksomheder har fået kompetenceudvikling, der hvor potentialet for vækst var størst.

 Hent afslutningsbrochuren (pdf)
 Læs flere virksomhedsportrætter (pdf)
 Se videoer af de deltagende virksomheder

Syddanske Madoplevelser

Programmet Syddanske Madoplevelser har gennem oplevelsesbaseret forretningsudvikling og innovation i Region Syddanmark styrket væksten i virksomheder inden for fødevare-turismeerhvervet. Aktiviteterne i programmet har bidraget til at fremme innovationsniveauet og iværksætterlysten samt til at udvikle nye typer af virksomheder gennem nytænkning af fødevareområdet. Overordnede Regionale udfordringer og muligheder har været taget op og er bearbejdet gennem vidensdeling og forening af kompetencer blandt deltagerne.

 Få mere viden om programmet på www.syf.dk