eu_logo_lille_web_regionalfond

Digital Omstilling – Strategi for Digitalisering

En unik mulighed for at få en digital ekspert med på holdet og medfinansiering til udvikling af jeres strategi for digitalisering.

De fleste virksomheder ved, at digitalisering er helt afgørende for at klare sig i fremtiden. Alligevel får de ikke taget skridtet. Enten fordi de mangler tid eller viden.

Med programmet Digital Omstilling – Strategi for Digitalisering har du og din virksomhed nu chancen.

Vil du være med i programmet?

Digital Omstilling: Strategi for Digitalisering bliver drevet fra Erhvervshus Fyn. Bare rolig – du må stadig gerne være med, selvom I er en sydjysk virksomhed.

Klik på linket herunder, og vi sender dig ind på Erhvervshus Fyns hjemmeside, hvor du kan læse mere om programmet, samt finde projektlederen, der kan hjælpe dig i gang.

Læs mere om programmet, som er forankret i Erhvervshus Fyn.

lysblaa_streg

Erhvervshus Fyn leder programmet i samarbejde med Erhvervshus Sydjylland, Sønderborg Vækstråd, Business Kolding, UdviklingsRåd Sønderjylland, Business Esbjerg, D2i-Design to innovate, Vejle Erhvervsservice, Middelfart Erhvervscenter og Business Fredericia.

Programmet Digital Omstilling – Strategi for Digitalisering løber i perioden 2017-2021 og er støttet af Den Europæiske Fond for Regionaludvikling. Målet er, at de virksomheder, der deltager, samlet set skaber en årlig meromsætning på 160 mio. kr., en årlig mereksport på 96 mio. kr. samt 160 nye job.

eu_logo_lille_web_regionalfond
lysblaa_streg

Sidst opdateret: 24.05.2019