header billede

Strategi og ledelse

Grundstenene i en succesfuld virksomhed er en gennemtænkt strategi og effektiv ledelse. Uanset hvilken branche din virksomhed opererer inden for, og hvilken type virksomhed den er, så er det alfa og omega, at I har retning og forstår at udnytte jeres styrker.

Hos Erhvervshus Sydjylland har vi speciale i ledelsesesparring og strategisk forretningsudvikling. Flere af vores medarbejdere har selv tidligere siddet på lederposter i private virksomheder og kender derfor til problemstillingerne - og mulige løsninger.


Aktuelle tilbud inden for strategi og ledelse

Programtilbud: Ejerledede virksomheder: Få op til 100.000 kr. til rådgiverforløb

Få kortlagt af din virksomheds fremadrettede indsats, og læg en plan sammen med en privat rådgiver, og få 50% i tilskud.

Læs mere

Programtilbud: 45.000 kr. til udvikling af din virksomhed i fødevarebranchen

Få 50 % af op til 90.000 kr. til et strategisk 1:1 rådgivningsforløb. Du kan få tilført ny viden og kompetencer, der løfter din virksomheds udvikling og vækst.

Læs mere

Programtilbud: Få hjælp til ejerskifte og op til 100.000 kr. til i tilskud til rådgiverforløb

Sammen med en privat rådgiver, kan du og din virksomhed kortlægge alle indsatserne frem mod et ejerskifte og får en udførlig plan for ejerskiftet.

Læs mere

Programtilbud: Få professionel rådgivning til generationsskifte med 50% i tilskud

Et generationsskifte i en virksomhed er ikke altid legende let, og der er mange ting at tage hensyn til. Få en privat rådgiver med på rejsen med 50% i tilskud.

Læs mere

Programtilbud: Tilskud til virksomheder i fødevarebranchen, der ønsker at udvikle et nyt produkt, service eller koncept

Har du en god idé, som I kan udvikle i din virksomhed, i fødevarebranchen, kan du indgå i et samarbejde med en vidensinstitution og en anden SMV og få op til 320.000 i tilskud til udviklingstimer.

Læs mere

Rådgiverpakker: Gør din virksomhed klar til salg

Nu kan du få 50 procent i tilskud til rådgivning om din virksomheds ejerskifte gennem Erhvervshus Sydjyllands rådgiverpakker.

Læs mere

hanne_prof

Hanne Gulløv
Forretningschef
+45 2550 5303
hg@ehsyd.dk

fyldbillede

fyldbillede

Sidst opdateret: 02.07.2021