Videns-manager

- med fokus på dokumentation og formidling af fakta

Vil du være med til at systematisere, dokumentere og formidle viden om sydjysk erhvervsliv og dets potentialer?

Erhvervshus Sydjylland er en helt ny institution, som skal fungere som knudepunkt for erhvervsfremmeindsatsen i 13 sydjyske kommuner. Udvikling og resultater står allerøverst på vores dagsorden, og i forlængelse heraf er vi stærkt optagede af, hvordan vi tilvejebringer valide data, så vi bygger vores indsatser på nagelfaste fakta frem for fornemmelser.

Videns-manager, der kan overskue og bearbejde store datamængder

Derfor søger vi nu en skarp og idérig videns-manager, der selvstændigt kan udbygge erhvervshusets vidensgrundlag til gavn for vores forretning og kunder. Er du den rigtige til jobbet, besidder du en naturlig nysgerrighed og en superskarp evne til at skabe sammenhænge og overblik ud af komplekse datamængder.

Du skal med andre ord være i stand til at omsætte tal og data til relevant viden via gennemtænkt bearbejdning - og formidle den let og forståeligt. Du vil referere til kommunikationschefen og samarbejde tæt med kommunikationsteamet og erhvervshusets øvrige medarbejdere.

divider1

Dine opgaver bliver at:

  • gennemføre evalueringer og effektmålinger
  • indhente og systematisere data om erhvervshusets kunder og marked
  • understøtte vores projekter med data og databearbejdning
  • formidle svært tilgængeligt materiale let og forståeligt
  • indgå som erhvervshusets ressourceperson i fælles analyseprojekter med landets øvrige erhvervshuse samt Erhvervsstyrelsen

Dine faglige kvalifikationer og erfaring

Vi forestiller os, at du har:

  • en relevant akademisk uddannelse på min. kandidatniveau
  • ’hands on’ erfaring med kvantitative og kvalitative metoder: spørgeskemaudvikling, opsætning af undersøgelser i onlineprogram, f.eks. Enalyzer, databearbejdning, opsætning af diagrammer og tabeller samt rapportering
  • stor fortrolighed med databehandling og statistik – herunder Excel på superbruger-niveau
  • evnen til at omsætte komplekse sammenhænge til enkle og relevante budskaber
  • interesse for det, det hele handler om: At hjælpe de sydjyske virksomheder

Vi forventer desuden, at du arbejder målrettet og struktureret med stort fokus på datakvalitet. Du har et godt overblik og trives i rollen som proaktiv videns-person, er vedholdende, tør stille krav og kan forvalte absolut fortrolighed. Du spiller med på holdet og ser samarbejde og dialog som den naturligste ting i verden. Og så er du positiv og har et godt humør.

divider1

Vi tilbyder

Her er muligheden for et spændende og selvstændigt job i et miljø med fokus på udvikling og vækst både personligt og fagligt. Du får gode muligheder for selv at tilrettelægge dine arbejdsdage. Gagen forhandles individuelt efter kvalifikationer og inkluderer bonus, pension, sundhedsforsikring og frokostordning. Dit arbejdssted vil være Billundvej 3 ved Vojens.

divider1

Ansøgning

Deadline for ansøgningen er den 18. august 2019. Vi vil løbende vurdere ansøgningerne og kalde til samtaler og eventuel test med henblik på hurtig tiltrædelse.

Send din ansøgning med CV her:

piltestIndsend ansøgning

divider1

Yderligere information

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Nikolaj Stig Nielsen på 61 88 46 62

divider1

Erhvervshus Sydjylland er beliggende i Vojens og har 26 ansatte. Læs mere om os.

Følg os på LinkedIn
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Sidst opdateret: 09.07.2019