Projektleder til SMV:Internationalisering

Vil du være med til at forberede mindre SMV’er til succes på eksportmarkederne?

Erhvervshus Sydjylland er i rivende udvikling og i fuld gang med på bl.a. internationaliseringsområdet at udvide et dynamisk og stærkt projektteam, som skal understøtte virksomhederne med deres vækst, udvikling og strategi.

Lidt om Erhvervshus Sydjylland

Erhvervshus Sydjylland er et videns- og kompetencecenter for erhvervslivet i 13 sydjyske kommuner. I tæt samarbejde med kommunernes erhvervsservice tilbyder vi sparring, udviklingsprojekter og programforløb til områdets virksomheder.

Virksomhederne får hos Erhvervshus Sydjylland kortlagt deres udfordringer og potentiale og bliver henvist til relevant rådgivning i det private erhvervsliv.

Vores kolleger er uvildige og skal hvert år vejlede knap 1.000 virksomheder. Vi sikrer også tilskud til udvikling via en række programmer til en lang række af virksomheder. Vi er især de små og mellemstore virksomheders uvildige sparringspartner og har et tæt samarbejde med lokale, regionale og internationale interessenter med samme fokus.

Erhvervshus Sydjylland har en stor portefølje af værdiskabende projekter og programmer. Til strukturfondsprogrammet SMV:Internationalisering, som er et nationalt program, der handler om succesfuld internationalisering af SMV’er, søger vi en skarp projektleder, som kan at stå i spidsen for og drive projektets faglige indhold i tæt samarbejde med projektchefen og den nationale projektleder i Erhvervshus Midtjylland.

Dine opgaver

De daglige opgaver vil spænde vidt. Du skal have overblik over projektpartnere og aktiviteterne nationalt, sikre at aktiviteterne bliver gennemført til tiden, planlægge marketingaktiviteter i samarbejde med vores kommunikationsafdeling, bistå med administrationen i projektet og styre projektets økonomi i samarbejde med controlleren. Du kan forvente at skulle ud i marken og rekruttere virksomheder til programmet og opdyrke nye samarbejdsrelationer med interessenter såvel nationalt som internationalt.

Du bliver en del af et fagligt stærkt og engageret projektteam. Og du kan forvente at skulle hjælpe dine kollegaer i teamet med fx rekruttering af virksomheder i spidsbelastningsperioder, ligesom du kan forvente hjælp fra dine kollegaer i pressede situationer.

Dine opgaver vil være

 • faglig projektledelse af programmet i tæt samarbejde med projektchefen og den nationale projektleder i Erhvervshus Midtjylland, der er lead på programmet – herunder planlægning af programmets faglige aktiviteter
 • faglig afrapportering til Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse, projektets partnere og Erhvervshusenes ledelse
 • sikring af projektets fremdrift på tværs af projektpartnerne
 • økonomistyring i samarbejde med projektets controller
 • planlægning af kommunikationsstrategier og initiativer i samarbejde med kommunikationsafdelingen
 • håndtering af interessenter
Dine kvalifikationer og erfaring
 • Du har en relevant uddannelse på minimum bachelor- eller kandidatniveau
 • Du har dokumenteret erfaring med projektledelse – gerne fra EU’s fonde
 • Du har dokumenteret erfaring med eksportaktiviteter
 • Du har en stærk netværksprofil, der forstår vigtigheden af at kunne samarbejde med mange interessenter
 • Du kan kommunikere mundtligt og skriftligt på dansk, engelsk og meget gerne på tysk
 • Du arbejder struktureret og evner at skabe overblik over dit team og dine egne opgaver
 • Du tager ansvar, er opsøgende og kan arbejde i højt tempo uden at give køb på kvaliteten
Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende og dynamisk job i et miljø med fokus på udvikling og vækst, både personligt og fagligt. Gage forhandles individuelt efter kvalifikationer og inkluderer bonus, pension, sundhedsforsikring og frokostordning. Du vil få base på Billundvej 3 i Vojens.

divider-stiplet-sort

Interesseret?

Søg stillingen via dette link her

Der er ansøgningsfrist den 13. januar 2020.

Samtaler forventes afholdt i uge 3 og 4.

divider-stiplet-sort

Yderligere information

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte projektchef Andreas Cæsar Møller Jensen tlf. 24 98 80 03.

Læs mere om os her
Følg os på LinkedIn
Følg os på Facebook
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Sidst opdateret: 19.12.2019