Full stack IT-udvikler til CRM

Vil du være det IT-tekniske omdrejningspunkt i erhvervshusenes udviklingsrejse indenfor CRM?

Erhvervshus Sydjylland driver det fælles CRM-system for landets seks erhvervshuse. Systemet anvendes desuden af en række andre aktører landet over. Til at modernisere og opdatere systemet og dets funktioner søger vi nu en dygtig full stack IT-udvikler, der kan gå i krig med de mange ønsker i vores udviklingslog.

Lidt om erhvervshusene og opgaven

Danmarks seks erhvervshuse tilbyder uvildig sparring, vejledning til virksomheder over hele landet. Samtidig fungerer erhvervshusene som knudepunkter for alle erhvervsfremmesystemets øvrige tilbud, herunder diverse tilskudsprogrammer fra nationale og europæiske fonde.

Det stiller store krav til vores data omkring virksomhedskontakter og til overblikket over præferencer og historik i forhold til den enkelte virksomhed. Til det formål har erhvervshusene et fælles CRM-system, som drives af Erhvervshus Sydjylland på opdrag af en fælles styregruppe på tværs af erhvervshusene.

Der er tale om et proprietært system, som i sin tid blev startet op af Erhvervsstyrelsen med primært fokus på at kunne måle og dokumentere indsatserne omkring erhvervsfremme. I de senere år er der kommet et stigende fokus på at udvide systemet med moderne CRM-features som pipeline management, automatiseret markedsføring, mødenoter, GDPR, integrationer m.m.

Derfor har vi nu besluttet at oprette en fuldtidsstilling som IT-udvikler for CRM-systemet.

Som vores nye udvikler får du til opgave at implementere de udviklingsønsker, som styregruppen definerer og prioriterer.

Dine opgaver vil omfatte alle store og små udviklingsopgaver i forbindelse med CRM-systemet. Din nærmeste samarbejdspartner i det daglige bliver vores CRM-manager, som du også vil referere til.

Vi søger

Er du den rigtige til jobbet, har du foruden et bredt kendskab til almindelige full stack teknologier samt dokumenteret praktisk erfaring med udviklingsopgaver. Det er er desuden en fordel, hvis du også har kendskab til standard CRM eller andre forretningssystemer.

Som person befinder du dig godt i et uformelt miljø med plads til humor og originalitet. Andre nøgleord for din person er: Systematisk, god til at arbejde selvstændigt, god til at sætte dig ind i andres behov, grundig og selvkørende.

Dine kvalifikationer og erfaring
  • Kendskab til udviklingsværktøjer som Visual Studio og SQL Server Studio
  • Kendskab til teknologier som JavaScript, CSS, ASPX, C#, SQL (sproc+functions+jobs), webservices m.v.
  • Kendskab til og erfaring med MS-SQL databaser
  • Solid udvikler-erfaring

divider-stiplet-blaa

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende og dynamisk job i et miljø med fokus på og brugervenlige løsninger og udvikling, både personligt og fagligt. Løn forhandles individuelt efter kvalifikationer og inkluderer pension, sundhedsforsikring og frokostordning. Du vil som udgangspunkt få base på Billundvej 3 i Vojens, men på grund af opgavernes karakter tilbyder vi stor fleksibilitet i forhold til dagligt arbejdssted.

Interesseret?

Søg stillingen her.

Der er ansøgningsfrist den 22. februar 2021.

Vi indkalder løbende til samtaler.

Yderligere information

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte CRM-manager, Martin Gregersen, på tlf. 24 98 80 02.

divider-stiplet-blaa

Fakta om Erhvervshus Sydjylland

Der er i alt seks erhvervshuse, der er fordelt over hele Danmark. Vi blev etableret ved lov pr. 1 januar 2019. Vores daglige drift er finansieret via bidrag fra kommunerne i de forskellige landsdele, som vi betjener. Derudover driver vi en række programforløb og samarbejdsprojekter, som finansieres via enkeltbevillinger fra diverse nationale og EU-baserede fonde. Erhvervshusene er selvejende institutioner med status af offentlige forvaltningssubjekter.

Virksomhederne får hos erhvervshusene kortlagt deres udfordringer og potentiale og bliver henvist til relevant rådgivning i den private sektor.

Vi vejleder hver år mange tusinde virksomheder og sikrer også tilskud til udvikling via en række programmer til en lang række af virksomhederne. Som især de små og mellemstore virksomheders uvildige sparringspartner har vi et tæt samarbejde med lokale, regionale og internationale interessenter med samme fokus.

Læs mere om os her
Følg os på LinkedIn

Følg os på Facebook
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Sidst opdateret: 29.01.2021