Spirende Fødevareoplevelser

Står du i spidsen for en ambitiøs fødevarevirksomhed, men mang­ler et skub til at indfri jeres potentiale om mersalg, produktions­optimering eller nye markeder?

Hvis ja, så har vi løsningen med et skræddersyet udviklingsforløb i programmet Spirende Fødevareoplevelser. Med et kontant tilskud på 50% til en skarp vækstplan hjælper vi dig med at sætte turbo på udviklingen af din virksomhed.

lysblaa_streg

Du får


En skræddersyet vækstplan: Med en vækstplan får du – via samarbejde med ekstern rådgiver – et centralt overblik over din virksomhed, og bliver i stand til at træffe bedre forretningsmæssige valg – til gavn for bundlinjen.

Deltagelse i vækstaktiviteter: Med de valgfrie vækstaktiviteter bygger vi bro til vækstplanen, så din strategi og plan omsættes til konkrete handlinger – og øget vækst! Samtidig får du ny viden om udvalgte temaer, med særlig fokus på oplevelsesudvikling, der kan skabe værdi i din virksomhed.

 Læs vores produktark (pdf)

lysblaa_streg

Dit udbytte

  • Overblik og retning via en stærk vækstplan
  • Styrket indsigt i egen lederrolle og virksomhed
  • Ny viden og inspiration til udvikling af din virksomhed
  • Viden om hvordan du skaber merværdi gennem brug af oplevelser.


Kom godt i gang

Vi forudsætter, at du er vækstambitiøs og parat til at investere tid og ressourcer i forløbet. Til gengæld er der medfinansiering til dig og din virksomheds indsats, hvor vi refunderer op til 50% af udgiften til køb af ekstern rådgivning. Den eksterne rådgiver er specialist på sit felt og samarbejder med dig om at ud­arbejde en skræddersyet vækstplan.

Prisen for at deltage i forløbet er 2.000 kr., som giver dig adgang til vækstplan og deltagelse i samt­lige vækstaktiviteter.

 Læs om programmet i vores produktark (pdf)

lysblaa_streg

Programmet Spirende Fødevareoplevelser løber i perioden 2015 – 2020 og er støttet af Den Europæiske Fond for Regionaludvikling. Programmet har som mål at sende 140 deltagere i 70 virksomheder igennem et strategisk vækstforløb og derved bidrage til effektskabelse af 99 nye job samt 15 nye vækstvirksomheder.

eu_logo_lille_web_regionalfond

lysblaa_streg

Sidst opdateret: 03.06.2019