sfo_siden

Spirende Fødevareoplevelser

Med programforløbet Spirende Fødevareoplevelser, kan syddanske virksomheder i fødevarebranchen få 50% i tilskud til eksperthjælp, der kan bringe virksomheden videre mod udvikling og vækst.

Spirende Fødevareoplevelser er et programforløb for sydjyske fødevarevirksomheder; herunder forstås både restauranter, producenter, leverandører og mange flere. Forløbet giver dig og din virksomhed kontant tilskud til at udvikle i din virksomhed og indfri jeres ambition om at vækste.

Hvad kan du søge tilskud til?

Programmet et utrolig fleksibelt, sådan at du kan sætte ind der, hvor din virksomhed har brug for det. Tidligere deltagere i forløbet har f.eks. fået tilskud til følgende:

  • Ny hjemmeside
  • Markedsføringsplan for sociale medier
  • Opkvalificering og efteruddannelse af medarbejdere
  • Digital markedsføringsstrategi
  • Procesoptimering
  • Strategi for grøn omstilling

Hvordan foregår forløbet?

Det første du gør, er at tage en uforpligtende snak med projektleder Mona Nissen Bach (sydjyske virksomheder) eller Rafael de Souza Hannisdal (fynske virksomheder). Sammen kortlægger I, hvor i virksomheden der skal sættes ind. Derefter udarbejder I ansøgning til programmet i samarbejde og sender den afsted.

Såfremt I bliver godkendt til deltagelse, vil I derefter gå på jagt efter den helt rigtige ekspert og konsulent, der skal bistå Jer i virksomhedens udvikling. Det kan I enten gøre selv eller i samarbejde med projektlederen, der har et stort netværk at trække på.

Derefter er der fri leg mellem virksomheden og den valgte konsulent.

Efter afsluttet projekt får I refunderet 50% af udgifterne til jeres konsulent.

Det med småt

  • Deltagelse i programforløbet forudsætter, at I er vækstambitiøse og er parat til at investere tid og ressourcer i forløbet
  • Der er en egenbetaling på 2000 kr. når I går ind i forløbet
  • I skal registrere timer på den tid interne medarbejdere bruger på projektet
  • I skal have likviditet til selv at betale konsulenthjælpen - de 50% i tilskud refunderes efter endt forløb

piltest Læs om programmet i vores produktark (pdf)

divider1

Mød nogle af de tidligere deltagere

lillis-header

Lillis

Samarbejdet med Spirende Fødevareoplevelser har givet Rasmus Iversen en følelse af ro og kontrol op til åbningen af isbaren Lillis. For selv om han er en erfaren herre i restaurationsbranchen, har det givet god mening at få friske øjne på hans nyeste butikskoncept.

Læs mere om Lillis

detfranskehus-1

Det Franske Hus

Det Franske Hus levede tidligere en stille tilværelse i Broager. Takket være sparring på nyt hjemmesidedesign med projektkonsulent med stor restaurationsbaggrund, er det nu slut med lavsæsoner.

Læs Thierrys historie

divider1

Programmet Spirende Fødevareoplevelser løber i perioden 2015 – 2020 og er støttet af Den Europæiske Fond for Regionaludvikling. Programmet har som mål at sende 140 deltagere i 70 virksomheder igennem et strategisk vækstforløb og derved bidrage til effektskabelse af 99 nye job samt 15 nye vækstvirksomheder.

eu_reg_logo

divider1

Sidst opdateret: 10.10.2019