sfo_siden

Spirende Fødevareoplevelser

Står du i spidsen for en ambitiøs fødevarevirksomhed, men mang­ler et skub til at indfri jeres potentiale om mersalg, produktions­optimering eller nye markeder?

Hvis ja, så har vi løsningen med et skræddersyet udviklingsforløb i programmet Spirende Fødevareoplevelser. Med et kontant tilskud på 50% til en skarp vækstplan hjælper vi dig med at sætte turbo på udviklingen af din virksomhed.

divider1

Kom godt i gang

Vi forudsætter, at du er vækstambitiøs og parat til at investere tid og ressourcer i forløbet. Til gengæld er der medfinansiering til dig og din virksomheds indsats, hvor vi refunderer op til 50% af udgiften til køb af ekstern rådgivning. Den eksterne rådgiver er specialist på sit felt og samarbejder med dig om at ud­arbejde en skræddersyet vækstplan.

Prisen for at deltage i forløbet er 2.000 kr., som giver dig adgang til vækstplan og deltagelse i samt­lige vækstaktiviteter.

Med Spirende Fødevareoplevelser får du:

  • Overblik og retning via en stærk, skræddersyet vækstplan
  • Styrket indsigt i egen lederrolle og virksomhed
  • Ny viden og inspiration til udvikling af din virksomhed
  • Viden om hvordan du skaber merværdi gennem brug af oplevelser.

piltest Læs om programmet i vores produktark (pdf)

divider1

Mød vores kunder

lillis-header

Lillis

Samarbejdet med Spirende Fødevareoplevelser har givet Rasmus Iversen en følelse af ro og kontrol op til åbningen af isbaren Lillis. For selv om han er en erfaren herre i restaurationsbranchen, har det givet god mening at få friske øjne på hans nyeste butikskoncept.

Læs Lillis historie

divider1

Programmet Spirende Fødevareoplevelser løber i perioden 2015 – 2020 og er støttet af Den Europæiske Fond for Regionaludvikling. Programmet har som mål at sende 140 deltagere i 70 virksomheder igennem et strategisk vækstforløb og derved bidrage til effektskabelse af 99 nye job samt 15 nye vækstvirksomheder.

eu_reg_logo

divider1

Sidst opdateret: 27.06.2019