sparring_siden

De sydjyske virksomheders sparringspartner

Vi tilbyder alle sydjyske virksomheder sparring og individuel kortlægning af deres muligheder og potentialer.

Har du ambitioner om at indtage nye markeder, udvikle nye produkter, øge din medarbejderstab og indtjening? Eller er du i tvivl om, hvordan du kommer i gang med at effektivisere, digitalisere, gøre klar til ejerskifte eller andet? Ja, så står vores forretningsudviklere parat til at give dig en målrettet kortlægning af dine muligheder og behov.

Det handler om dine udfordringer

Et kortlægningsforløb i Erhvervshus Sydjylland starter med, at vi i fællesskab afklarer dine udviklingsbehov, ofte ved at bruge værktøjet VækstHjulet. Vi danner os det fulde overblik over din virksomheds situation og målsætninger. På den måde kan vi sammensætte det helt rigtige team af til at afdække og prioritere dine udfordringer i det videre forløb.

Vores team af erfarne konsulenter kan kortlægge din virksomheds potentiale inden for:

piltest Økonomi og finansiering
piltest Ledelse og strategi
piltest Salg og markedsføring
piltest Teknologi og innovation
piltest Internationalisering

Vores kortlægningsproces er uvildig og uden omkostninger for dig og din virksomhed.

Vi hjælper med at realisere dine potentialer

Dernæst udarbejder vi i fællesskab en plan for væksten i din virksomhed. Vores sparring fokuserer på at realisere dine potemtialer og er baseret på vores viden om din virksomhed og branche. Vi fungerer som din sparringspartner, hvor du selv er ansvarlig for at implementere de løsninger, vi er kommet frem til - evt. i samarbejde med en ekstern virksomhedsrådgiver - eller måske vi har et aktuelt projekt der passer netop på din virksomhed.

Gør dine udfordringer til muligheder
– kontakt os allerede i dag på telefon 41 88 66 00.

Sidst opdateret: 04.07.2019