header billede

De sydjyske virksomheders sparringspartner

Vi tilbyder alle sydjyske virksomheder gratis sparring og individuel kortlægning af deres muligheder og potentialer.

Har du ambitioner om at indtage nye markeder, udvikle nye produkter, øge din medarbejderstab og indtjening? Eller er du i tvivl om, hvordan du kommer i gang med at effektivisere, digitalisere, gøre klar til ejerskifte eller andet? Ja, så står vores erfarne forretningsudviklere parat til at hjælpe dig til en målrettet kortlægning af dine muligheder og behov.

Det handler om dine udfordringer

Et kortlægningsforløb i Erhvervshus Sydjylland starter med, at vi i fællesskab afklarer dine udviklingsbehov, for eksempel ved hjælp af værktøjet VækstHjulet®. Vi danner os det fulde overblik over din virksomheds situation og målsætninger. På den måde kan vi sammensætte det helt rigtige team af til at afdække og prioritere dine udfordringer i det videre forløb.

Brug for eksempel vores team af erfarne forretningsudviklere, hvis du har udfordringer indenfor:

Vores sparring er uvildig og gratis

På grundlag af vores sparring udvikler vi i fællesskab en plan for væksten i din virksomhed. Vi fokuserer på at realisere dine potentialer. Du er selv er ansvarlig for at implementere de løsninger, vi er kommet frem til - evt. i samarbejde med en ekstern virksomhedsrådgiver - og måske finder vi et aktuelt programforløb med støttemuligheder, der passer netop til din virksomhed.

Vil du vide mere?

hannerund

Hanne Gulløv

Forretningschef og forretningsudvikler

+45 25 50 53 03

hg@ehsyd.dk