smvpro_landingpage

smv Pro for ejerledere

Erhvervshusenes smv Pro tilbyder dig og din ejerledet virksomhed et tilskud på op til 100.000 kr. til et rådgivningsforløb, der øger din virksomheds værdi. Igennem nye initiativer og tiltag kan du vedligeholde og udvikle din virksomhed og dens performance, så den bliver mere attraktiv at eje for dig selv og for andre.

Det hele starter med en god plan — ved du, hvordan du holder din virksomhed opdateret og relevant i forhold til fremtidens marked og således øger dens værdi. Hvilke initiativer kræver det? Hvad koster det? Hvilke medarbejderressourcer og hvor meget tid skal der allokeres? Alt det sætter smv PRO fokus på. Du får sammen med en privat rådgiver lagt planen og banet vejen for at få initiativerne til at lykkes. Med dit behov er i centrum.

Er din virksomhed midt i et ejer- eller generationsskifte, er det oplagt at anvende tilskuddet til at understøtte den proces.

Du får:
  • Professionel rådgivning til processen – og 50% i tilskud til køb af privat rådgivning (op til 100.000 kr.)
  • Kortlægning af din fremadrettede indsats og en plan, der sikrer, at du lykkes med dine initiativer, så det skaber konkret afkast - nu og i fremtiden
  • Lavpraktiske værktøjer til at skabe din virksomheds retning
  • Sparring gennem hele processen af en erfaren forretningsudvikler.

divider-stiplet-blaa

Er du i målgruppen?

Målgruppen er ejerledede virksomheder med 3-50 ansatte.
Ejerlederen er beslutningstager og indgår i ledelsen af virksomheden.

Det med småt

Der er et deltagergebyr på 5% af rådgiverkøbet.
Din virksomhed skal desuden have haft et CVR. nr. i minimum 3 år.

divider-stiplet-blaaSmv PRO drives af Danmarks seks Erhvervshuse, SMVdanmark og Center for Ejerledede Virksomheder på CBS - Copenhagen Business School.

deblogoeu_reg_logo