Bli’ eksportklar

Få en handlingsplan & markedsindsigt, som støtter din opstart

Deltag i et praksis- og branchenært workshopforløb, der giver dig metode, markedsindsigt og eksportnetværk til at starte eller udvikle din eksport. Med Go2market workshops™ får du fastlagt en klar struktur og strategi for din eksport.

Forløbet, som hele vejen igennem er krydret med spændende eksempler fra den virkelige verden, er splittet op i et grundforløb af 1 dag (BASIC) og et videregående forløb af 1½ dag (ADVANCED).

Hvad gør de bedste bedre?

Hør mere om, hvad de bedste gør bedre og hvor de fleste fejler. Få kendskab til fordele og ulemper ved forskellige salgskanaler og hvad du skal være opmærksom på ved valg af markeder eller partnere. Samtidig bliver du skarpere på dit værditilbud og udvikler den første handlingsplan for din internationalisering.

Det får du
  • udviklet din egen handlingsplan for eksport
  • indblik i markedsudvælgelse og kulturforståelse
  • opbygget dit første eksportnetværk
  • kendskab til kunde- & partnersøgning
  • forståelse for pitch træning & meget mere
Hvem kan benytte tilbuddet?

Go2market workshops™ afholdes for eksportegnede SMV’er, som vil i gang med at eksportere eller som har brug for at få genopfrisket grundlæggende kundskaber om markedsudvælgelse, eksportstruktur, strategi m.m.

SMV’erne skal have 5-249 ansatte (hvoraf virksomheder med 10-49 ansatte har fortrinsret). CVR-nr. skal have eksisteret i mere end 3 år og der skal være et potentiale til at øge omsætningen eller beskæftigelsen med min. 10% p.a. de næste 3 år.

gO2mARKET_KalendergrafikBasic

Få succes med digital eksport

22. juni 2021 (Fysisk workshop) →
Nærmere info følger

gO2mARKET_KalendergrafikBasic

Censec Go2Market Workshop Basic

17. August 2021 (Online workshop) →

Ansøgning

Tag en snak med Anna Marie Damgaard Kristensen om dine muligheder. Der er løbende ansøgningsfrist og optagelse. Ansøgning bedømmes af et udvalg med en behandlingstid på et par uger.

Der er et deltagergebyr på 1020 kr. for at være med i workshopforløb.

Tilbuddet tilbydes under navnet Go2Market workshops™ som en del af tilskudsprogrammet SMV:International. Programmet er finansieret af strukturfondsmidler via Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og løber i perioden 2020-2022. Programmet gennemføres i tæt samarbejde mellem Erhvervshusene og partnere Dansk Industri, Lifestyle & Design Cluster, CenSec samt Enterprise Europe Network Denmark.

eh-logodanmarkserhvervsrfremmebestyrelseeu_regionalfonds

Sidst opdateret: 10.06.2021