sdg_event

SDG Business Booster
Vækst med Verdensmålene

FNs 17 Verdensmål er højaktuelle og kan være med til at løse verdens udfordringer ift. klima og miljø – samtidig kan de styrke vækst- og eksportmuligheder i danske virksomheder.

Med projektet SDG Business Booster kan du og din virksomhed netop bringe Verdensmålene ind i din forretningsmodel.

SDG Business Booster har til formål at fremme skalering og eksport af de bæredygtige produkter og løsninger, som din virksomhed allerede ligger inde med - og som i sammenhæng med Verdensmålene kan give et afgørende boost til jeres forretningsudvikling.

Projektets forløb

Projektet består af 3 kerneaktiviteter; vækstbriefing, SDG Lab & SDG Growth Path. Alle tre aktiviteter giver din virksomheds mulighed for at arbejde med de 17 Verdensmål og omdanne disse muligheder til bæredygtige, kommercielle løsninger.

Alle forløb kombineres med et uvildigt sparringsforløb fra en forretningsudvikler i Erhvervshus Sydjylland. Du og din virksomhed kan deltage i lige det forløb, der passer jer bedst. Virksomheder i hele Danmark kan deltage i projektet.

1. Vækstbriefing

- for de nysgerrige.

Der afholdes en række (gratis) åbne seminarer / workshops, hvor virksomheder gennem ekspertoplæg og virksomhedscases introduceres til FNs verdensmål.

Næste seminar afholdes i Sydjylland d. 11. september 2019.

2. SDG Lab

 

- for dem der vil i gang.

SDG Lab er et (gratis) vækstforløb for ledelsen i danske SMV’er (10 til 100 ansatte), der hjælper dig og din virksomhed med at identificere, hvordan I kan gå i gang med at skabe forretning med verdensmålene.

Det får I:

  • En halvdagsworkshop med Deloitte, hvor vi udvikler konkrete idéer til nye markedsmuligheder
  • Rådgivningssession med en relevant ekspert
  • Opfølgende møder og sparring med Erhvervshus Sydjylland

Næste ansøgningsfrist er den 6, december 2019, og den næste workshop forventes i januar/februar 2020. Vil du høre mere om forløbet og hvordan du kommer med, kan du kontakte Peter Lind på 31 18 50 14.

3. SDG Growth Lab

- for de helt ambitiøse.

Et 12 ugers individuelt sparrings- og rådgivningsforløb med tre halvdagssessioner for virksomhedens ledelse. Resultatet er en konkret vækstplan for, hvordan arbejdet med verdensmålene supplerer virksomhedens forretningsstrategi og skaber vækst og eksport.

(Dette forløb har en egenbetaling)

Hør mere om, hvordan du kan få udviklet en go-to-market strategi, kontakt Peter Lind på 31 18 50 14.

Hvem kan deltage?

Målgruppen for dette projekt er vækstorienterede danske virksomheder med 10-100 ansatte, som har skalerbare ydelser eller produkter, der kan bidrage til at indfri et eller flere Verdensmål.

I fase 2 og 3 af projektet vil interesserede virksomheder blive screenet på en række udvalgte kriterier, før de godkendes som deltagere.

divider1

SDG Business Booster gennemføres af Erhvervshus Sydjylland, Erhvervshus Fyn og Erhvervshus Hovedstaden i samarbejde med Monitor Deloitte, Advice A/S, CONNECT Denmark og Roskilde Universitet.

Industriens Fond støtter initiativet med 6,6 mio. kroner. (Læs evt. mere om partnerne)

Sidst opdateret: 01.11.2019