Projekttilbud til virksomheder

Erhvervshus Sydjylland formidler en række værdiskabende projekttilbud til regionens virksomheder. Det kan enten være projekter, hvor vi selv er lead og udvikler projektet sammen med vores lokale og nationale samarbejdspartnere, eller det kan være andre aktørers projekttilbud, som vi vurderer som relevante for de sydjyske virksomheder.

Fælles for alle vores projekttilbud er, at de kan levere et konkret løft til din virksomhed på områder, hvor du normalt vil have svært ved at finde ressourcerne alene. Typisk er projekterne helt eller delvist finansieret af nationale strukturfond-midler eller EU-midler. På den måde fungerer Erhvervshus Sydjylland som din indgang til offentlig medfinansiering af relevante udviklingsforløb i din virksomhed.

Samtidig sikrer vi via vores lokale forankring, at de offentlige tilskud havner lige dér, hvor behovene er.

taste_landingpage

TASTE

Projektet TASTE sætter fokus på øget bæredygtighed i fødevareerhvervet i Danmark og Tyskland. Erhvervshus Sydjylland er gået sammen med 11 tyske og danske partnere for at udvikle nye principper for bæredygtig produktion.

Få smagen på TASTE

sfo_landingpage

Spirende Fødevareoplevelser

Står du i spidsen for en ambitiøs fødevarevirksomhed, men mang­ler et skub til at indfri jeres potentiale om mersalg, produktions­optimering eller nye markeder?

Få en skræddersyet vækstplan

smvdigital_landingpage

SMV:Digital

- din virksomheds vej til effektiv digitalisering og e-handel

I samarbejde med bl.a. Væksthusene har regeringen lanceret og samlet en række tilbud til små og mellemstore virksomheder, der skal understøtte deres digitale omstilling.

Effektiviser min digitalisering

sdg_projekt

SDG Business Booster

FNs 17 Verdensmål er højaktuelle og kan være med til at løse verdens udfordringer ift. klima og miljø – samtidig kan de styrke vækst- og eksportmuligheder i danske virksomheder.

Verdensmålene og vækst

earlywarning_landingpage

Early Warning

- overblik og handlekraft til virksomheder i krise

Med Early Warning får man fortrolig, uvildig og gratis hjælp på Danmarks regning til virksomheder i krise.

Få den nødvendige hjælp

autoboost_landingpage

AutomationsBoost

Pt lukket for tilmeldinger.

Med innovationsprogrammet AutomationsBoost er der mulighed for 50% medfinansiering af udviklingstimerne til automationsløsninger.

Læs mere om projektet

stob_landingpage

Succession and Transfer of Business in Regions

Formålet med Succession and Transfer of Business in Regions (STOB) er at skabe viden om ejer – og generationsskifte gennem samarbejde på tværs af 9 lande i EU.

Læs mere om projektet

Sidst opdateret: 30.07.2019