Målrettede programforløb med tilskudsmuligheder

Gennem Erhvervshus Sydjylland har du adgang til en række målrettede programforløb, der indeholder tilskudsmuligheder for din virksomhed. Det kan enten være programmer, der er målrettet bestemte brancher eller bestemte udfordringer som for eksempel digitalisering, grøn omstilling, kompetenceudvikling, eksport, iværksætteri m.v.

For at deltage i et programforløb skal du udforme en ansøgning. Vi står altid klar med sparring og vejledning om, hvilke programforløb, der passer bedst til din virksomhed. Typisk indebærer et programforløb tilskud til en del af dine udgifter til ekstern konsulentbistand eller rådgivning i forbindelse med en bestemt problemstilling.

lpp-brexit

Brexit

Erhvervshusenes brexitprogram hjælper med at afdække usikkerheden omkring brexit. Bliv klar til at tackle konsekvenserne gennem et skræddersyet 1:1 rådgivningsforløb for op til 75.000 kr.

Læs mere og bliv brexit klar

sfo_landingpage

Spirende Fødevareoplevelser

Står du i spidsen for en ambitiøs fødevarevirksomhed, men mang­ler et skub til at indfri jeres potentiale indenfor mersalg, produktions­optimering eller nye markeder?

Få en skræddersyet vækstplan

lpp-c-voucher

C-Voucher

Er du en SMV med en grøn ide, der mangler at blive vækket til live? Så er der hjælp at hente hos både en national og en europæisk støtteordning.

Læs mere om projektet

lpp-digitalomstilling

Digital Omstilling: Strategi for Digitalisering

Få medfinansiering til en digitaliseringsekspert, som sammen med dig vil lægge en knivskarp strategi for din virksomheds digitalisering.

Læs mere om projektet

sdg_projekt

SDG Business Booster

Bring FNs 17 Verdensmål ind i din forretningsmodel, og sæt skub i din vækst samtidig. SDG Business Booster er programmet som giver dig workshops og sparring om bæredygtighed i en kommerciel sammenhæng.

Verdensmålene og vækst

autoboost_landingpage

AutomationsBoost

Pt lukket for tilmeldinger

Med innovationsprogrammet AutomationsBoost er der mulighed for 50% medfinansiering af udviklingstimerne til automationsløsninger.

Læs mere om AutomationsBoost

digi_innov_lpp

Digital Omstilling - Innovationssamarbejder

Programmet Digital Omstilling – Innovationssamarbejder giver virksomheder, som arbejder inden for Industri 4.0 eller droneområdet – op til 900.000 kr. til udvikling af en ny kommerciel løsning.

Læs mere her

vku_lpp

Vækstrettet Kompetenceudvikling

til robot-, stål- og fødevare- og byggebranchen

Følg med efterspørgslen i jeres branche og bliv rustet til en fremtid med vækst. Deltag i programmet Vækstrettet Kompetenceudvikling og få medfinansiering til at opkvalificere kompetencerne hos både ledere og medarbejdere.

Læs mere her

Sidst opdateret: 23.10.2019