Programmer til virksomheder

Erhvervshus Sydjylland har løbende vækstprojekter og tilbyder forskellige programmer med det mål at skabe en fokuseret indsats for virksomheder med et stort vækstpotentiale. Programmerne er en målrettet og intensiv udvikling i forlængelse af vores sparring.

TASTE

Projektet TASTE sætter fokus på øget bæredygtighed i fødevareerhvervet i Danmark og Tyskland. Erhvervshus Sydjylland er gået sammen med 11 tyske og danske partnere for at udvikle nye principper for bæredygtig produktion.

Spirende Fødevareoplevelser

Står du i spidsen for en ambitiøs fødevarevirksomhed, men mang­ler et skub til at indfri jeres potentiale om mersalg, produktions­optimering eller nye markeder?

Syddansk Fødevareklynge

Syddansk Fødevareklynge er et forretningsbaseret netværk for små og store fødevarevirksomheder i Region Syddanmark.

SMV:Digital

I samarbejde med bl.a. Væksthusene har regeringen lanceret og samlet en række tilbud til små og mellemstore virksomheder, der skal understøtte deres digitale omstilling.

AutomationsBoost

Pt lukket for tilmeldinger.

Med innovationsprogrammet AutomationsBoost er der mulighed for 50% medfinansiering af udviklingstimerne til automationsløsninger.

Early Warning

Med Early Warning får man fortrolig, uvildig og gratis hjælp på Danmarks regning til virksomheder i krise.

InnoBooster

Har du en god idé med stærkt forretningsmæssigt potentiale? Med programmet InnoBooster kan Innovationsfonden investere helt op til 5 mio. kr. i nye perspektivrige ideer.

DigitaliseringsBoost

Med Erhvervshusenes landsdækkende program DigitaliseringsBoost får din virksomhed mulighed for op til 33% medfinansiering af udviklingstimerne til at udvikle nye produkter, løsninger eller koncepter inden for digitalisering og Industri 4.0.

Scale-Up Denmark Robotics

Med Scale-Up Denmark Robotics får du minimum 180 timers individuel ekspertrådgivning og 50% i medfinansiering hertil. Du får også tilknyttet en personlig business coach og adgang til investorer.

Succession and Transfer of Business in Regions

Formålet med Succession and Transfer of Business in Regions (STOB) er at skabe viden om ejer – og generationsskifte gennem samarbejde på tværs af 9 lande i EU.

Sidst opdateret: 25.02.2019