undersidebanner_profilen

Øvrige arkiverdivider_undersideboks_sortunderside_nyheder

underside_virksomhedscases

underside_inspiration

Amalie

Bæredygtig ledelse slår igennem i global virksomhed i Fredericia

03.06.2021

STAFETTEN: Amalie Brix Kjær, HR Manager i den globale koncern Ball Corporations danske division i Fredericia, er i en højeffektiv industrivirksomhed, som styrker sig ved at investere bæredygtigt, lokalt og i mennesker

Læs mere

thomasbuhl

SDU-institutleder rækker ud til industrien. Sådan kan vi sammen sikre kompetencer og udvikling

02.06.2021

Udfordringen er ikke ny og institutleder på SDU, Thomas Buhl har hørt den mange gange: Industrivirksomhederne mangler ingeniører. Det går ud over udviklingen, væksten, eksporten, konkurrenceevnen og jobskabelsen.

Læs mere

zebicon

”Vi har forsømt at skaffe arbejdskraft til industrien”

20.05.2021

STAFETTEN: Jeppe Hebsgaard Laursen, virksomhedsdirektør og formand for interesseorganisationen DIMA mener, at det er nødvendigt at få skabt større prestige om håndværksfaget for at tiltrække arbejdskraft til industrivirksomhederne.

Læs mere

amstrupfront

Digitalisering sender Vibeke på jagt efter flere medarbejdere

06.05.2021

STAFETTEN: Amstrup Skilte i Fredericia er lykkedes med at slå ind på den digitale vej, men den øgede effektivitet og konkurrenceevne gør, at ejerleder Vibeke Amstrup kæmper for at skaffe medarbejdere nok til den konstante udvidelse

Læs mere

jeanettestock

Mange virksomheder er slet ikke klar over deres grønne potentiale

08.04.2021

Grøn omstilling og cirkulær økonomi kan få mange virksomhedsledere til at tabe pusten. For hvordan lige? Og er det ikke bare en ny udgift til luftige pynteord?

Læs mere

eccolaeder

ECCOs chef for Market Intelligence og Applied Research: ”Vi bestræber os på hele tiden at være bedre i dag end vi var i går”

25.03.2021

STAFETTEN: Bæredygtigheden er central hos ECCO, der altid har været optaget af at producere kvalitetssko med en længere livscyklus end den almindelige brug-og-smid-væk-mode. Chefen for ECCOs forskningsenhed, Applied Research, 38-årige Thomas Gøgsig inviterer med indenfor i det grønne rum

Læs mere

jeanettekristensen

”Du er slet ikke bevidst om dit grønne indtjenings-potentiale”

11.03.2021

Jeanette Kristensen, forretningsudvikler hos Erhvervshus Sydjylland, brænder for at hjælpe de sydjyske virksomheder med at få øje på de mange håndgribelige forretningsmuligheder, som ligger i grøn omstilling.

Læs mere

Sanne Og Maria

”Det fedeste er hver gang, vi skaber et nyt job”

24.02.2021

STAFETTEN: Sanne Ravn Lorenzen, medstifter af designvirksomheden Zendoo i Kolding, er drevet af en social og grøn agenda.

Læs mere

tinaeccoking

Kvinden der blev vækst-iværksætter

10.02.2021

STAFETTEN: Tina Søgaard, kvinden bag hudplejebrandet Ecooking i Kolding, driver i dag en virksomhed med mere end 60 ansatte og eksport til mere end 25 lande. Hun kæmper for at få flere kvinder til at gå efter at skabe virksomheder, som kan vokse .

Læs mere

Thomas Aguardio

”Enten vækster vi, eller også knækker vi”

24.01.2021

STAFETTEN: Thomas Munch Laursen, Årets Iværksætter i Vejle i 2019, er med sin scale-up virksomhed Aguardio nu klar til at rykke ud i verden og med en simpel løsning motivere til mindre vandforbrug.

Læs mere

flammen

”Tænd flammen i øjnene på dine ansatte”

22.01.2020

STAFETTEN: Martin Sunddal er stifter og medejer af Flammen-restauranterne. I et svært marked kom han sammen med sin familie med et nyt koncept, men mødte mange forhindringer på vej mod at blive en kæde.

Læs mere

pierre_legarth

”Vi må aldrig blive fanget i snæver erhvervs-tænkning”

22.01.2020

STAFETTEN: Erhvervsmanden og ejendomsinvestoren Pierre Legarth, der er formand for Business Kolding, opfordrer de sydjyske byer til at tænke stort og ambitiøst, hvis de vil skabe succesfuld erhvervsudvikling.

Læs mere

Foraeldetit

Forældet IT kan blive dyrt

09.01.2020

Mange virksomheder har skjulte omkostninger og opbygger gæld til fremtiden, når de ikke opgraderer eller skifter de gamle IT-løsninger ud med nye. Det siger Claus Rasmussen, direktør hos Microsoft ERP partneren Consortio IT.

Læs mere