undersidebanner_profilen

Øvrige arkiverdivider_undersideboks_sortunderside_nyheder

underside_virksomhedscases

underside_inspiration

stafet_flammen”Tænd flammen i øjnene på dine ansatte”

STAFETTEN: Martin Sunddal er stifter og medejer af Flammen-restauranterne. I et svært marked kom han sammen med sin familie med et nyt koncept, men mødte mange forhindringer på vej mod at blive en kæde.

Læs mere >

divider-stiplet-sort
kim_stafet_liste

’Digitalisering starter i ledelsen’

STAFETTEN: Kim Østergaard har med sin digitale marketingplatform skudt gang i et globalt forretningseventyr, og han efterlyser mere ledelsesfokus på den digitale omstilling hos danske virksomheder.

Læs mere >

divider-stiplet-sort
stafet_jakob_marginI fremtiden skal vi snakke ’menings-økonomi’

STAFETTEN: Jakob Sander, direktør i SportsCenter Danmark i Vejen, har indført ’menings-økonomi’ som sit strategiske pejlemærke. Læs hans tanker om forretningsudvikling i den nye virkelighed.

Læs mere >

divider-stiplet-sort

stafet_mette_margin
”Medarbejdertrivsel må aldrig komme i anden række”

STAFETTEN: Mette Brøndum, direktør i Lindab A/S med hovedsæde i Haderslev, er i spidsen for en virksomhed, hvis succes bunder i at være en af Danmarks bedste arbejdspladser.

Læs mere >

divider-stiplet-sort

carsten
Nej tak til ”miljøreligiøs” bæredygtighed

STAFETTEN: Carsten Jespersen, adm. direktør i KE Fibertec AS og næstformand i DI Sydvestjylland, tjener penge på bæredygtighed. Han tror ikke på bæredygtighed drevet af ”miljøreligiøse” motiver.

Læs mere >

divider-stiplet-sort

ulrik
”Iværksætterindsatsen må ikke blive for akademisk”

STAFETTEN: Ulrik Kragh, direktør Udvikling Vejen, er bekymret for, at vi glemmer de dygtige sydjyske iværksættere, som har brug for en anden type service end iværksættere i landets store uddannelsesbyer.

Læs mere >

divider-stiplet-sort

niels_middelfartMød den eneste jyske kommune på Fyn

Niels Christian Hammelev har siddet på posten som erhvervschef hos Middelfart Erhvervscenter i over 15 år. Hvordan er det at være chef i en kommune, der ser ud over broer og geografiske skel? Og hvordan forsvarer man sit valg om at gå til Jylland, når landkortet siger Fyn?

Mød Niels på midten >

divider-stiplet-sort

hanneErhvervshuset er født med den tætte lokale kobling

Erhvervshus Sydjylland er fra starten spundet tæt sammen med de lokale erhvervsservices og dermed også på virksomhederne. Hanne Gulløv, forretningschef i erhvervshuset, ser virksomhederne som vinderne med det nye set up.

Mød Hanne her >

divider-stiplet-sort

hamann_soenderborgSønderborg Vækstråd: ”Vi er heldige i Sydjylland”

Hvordan går det med den lokale erhvervsfremme i ’År 1’ efter den nye erhvervsfremmelov? Vi har været en tur i Sønderborg og taget temperaturen på den lokale indsats. Det blev til et lille interview med direktøren for Sønderborg Vækstråd, Michael Hamann.

Læs mere her >

divider-stiplet-sort
lars_retap”Jeg sander til uden en langsigtet vision”

Lars Brøndum Petersen og hans Retap-virksomhed i Agerskov fejrer 10 års jubilæum. Hvordan undgår man som ejerleder at blive opslugt at drift? Og hvordan bevarer man gnisten og evnen til at genopfinde sig selv?

Læs mere her >

divider-stiplet-sort

prjHan står midt i det lokale og globale krydsfelt

Per Rask Jensen har taget turen fra det lokale erhvervskontor ProVarde – og inden da de internationale markeder – til forretningsudvikler i Erhvervshus Sydjylland. Hans store passion er at hjælpe virksomheder til succes med eksport

Få 5 gode råd af Per >

divider-stiplet-sortrolHun vil lave forretningsudvikling, der virker i praksis

Rikke Boel Olesen kommer med en lang baggrund indenfor strategi, markedsføring og e-handel og er en del af det nye hold i Erhvervshus Sydjylland. Hun brænder for sammen med virksomhederne at finde de virkemidler, der sikrer virksomheden på den lange bane.

Mød Rikke her >divider-stiplet-sort

mbnMona brænder for fødevarevirksomhederne

Mona Nissen Bach har selv i flere år drevet succesfuld restauration, og i dag har hun sat sig i spidsen for at hjælpe fødevarevirksomheder i Syddanmark med at skabe vækst og udvikling

Mød Mona >divider-stiplet-sorttsc”Vi kan være med til at åbne dine øjne for nye muligheder”

Torben Schwartz, forretningsudvikler Erhvervshus Sydjylland, kommer med en mangeårig erfaring som chef i større private virksomheder, og er nu klar til at hjælpe SMV’er i det sydjyske med digitalisering og forretningsudvikling.

Torben og digitalisering >