undersidebanner_profilen

Øvrige arkiverdivider_undersideboks_sortunderside_nyheder

underside_virksomhedscases

underside_inspiration

niels_middelfartMød den eneste jyske kommune på Fyn

Niels Christian Hammelev har siddet på posten som erhvervschef hos Middelfart Erhvervscenter i over 15 år. Hvordan er det at være chef i en kommune, der ser ud over broer og geografiske skel? Og hvordan forsvarer man sit valg om at gå til Jylland, når landkortet siger Fyn?

Mød Niels på midten >divider-stiplet-sort

hanneErhvervshuset er født med den tætte lokale kobling

Erhvervshus Sydjylland er fra starten spundet tæt sammen med de lokale erhvervsservices og dermed også på virksomhederne. Hanne Gulløv, forretningschef i erhvervshuset, ser virksomhederne som vinderne med det nye set up.

Mød Hanne her >divider-stiplet-sort

hamann_soenderborgSønderborg Vækstråd: ”Vi er heldige i Sydjylland”

Hvordan går det med den lokale erhvervsfremme i ’År 1’ efter den nye erhvervsfremmelov? Vi har været en tur i Sønderborg og taget temperaturen på den lokale indsats. Det blev til et lille interview med direktøren for Sønderborg Vækstråd, Michael Hamann.

Læs mere her >divider-stiplet-sort

lars_retap”Jeg sander til uden en langsigtet vision”

Lars Brøndum Petersen og hans Retap-virksomhed i Agerskov fejrer 10 års jubilæum. Hvordan undgår man som ejerleder at blive opslugt at drift? Og hvordan bevarer man gnisten og evnen til at genopfinde sig selv?

Læs mere her >

divider-stiplet-sort
prjHan står midt i det lokale og globale krydsfelt

Per Rask Jensen har taget turen fra det lokale erhvervskontor ProVarde – og inden da de internationale markeder – til forretningsudvikler i Erhvervshus Sydjylland. Hans store passion er at hjælpe virksomheder til succes med eksport

Få 5 gode råd af Per >

rolHun vil lave forretningsudvikling, der virker i praksis

Rikke Boel Olesen kommer med en lang baggrund indenfor strategi, markedsføring og e-handel og er en del af det nye hold i Erhvervshus Sydjylland. Hun brænder for sammen med virksomhederne at finde de virkemidler, der sikrer virksomheden på den lange bane.

Mød Rikke her >divider-stiplet-sort

mbnMona brænder for fødevarevirksomhederne

Mona Nissen Bach har selv i flere år drevet succesfuld restauration, og i dag har hun sat sig i spidsen for at hjælpe fødevarevirksomheder i Syddanmark med at skabe vækst og udvikling

Mød Mona >divider-stiplet-sorttsc”Vi kan være med til at åbne dine øjne for nye muligheder”

Torben Schwartz, forretningsudvikler Erhvervshus Sydjylland, kommer med en mangeårig erfaring som chef i større private virksomheder, og er nu klar til at hjælpe SMV’er i det sydjyske med digitalisering og forretningsudvikling.

Torben og digitalisering >