Om Erhvervshus Sydjylland

Hvert eneste år hjælper vi et stort antal virksomheder i Region Syddanmark skridtet videre. Vi står klar til at løfte lige netop din virksomhed mod nye højder. Vejen til os er nem og direkte.

Vi tilbyder kvalificeret og målrettet sparring til virksomheder med ambitioner om vækst. Vores sparring er uvildig, professionel og målrettet din virksomheds behov og potentiale, og tager udgangspunkt i din dagligdag og dine udfordringer.

Måske ønsker du, at

  • eksportere til nye markeder
  • udvikle nye produkter
  • formulere en ny strategi
  • få sparring om næste træk

Sammen kortlægger vi uvildigt dine vækstmuligheder, dine kunder og dit potentiale - de første skridt mod en højere vækst. Vi viser dig vej til relevante rådgivere, som kan bidrage til at føre din plan for vækst ud i livet.

Sammen skaber vi vækst

Vi har ekspertise og erfaringer, som du kan trække på for at nå dine mål. Gennem dialog og sparring stimulerer vi din virksomhed til vækst og udvikling. Vi går i dybden med dine konkrete udfordringer og udarbejder i fællesskab med dig en effektiv og konkret vækstplan for din virksomhed.

Erhvervshus Sydjylland er din genvej til rådgivere, samarbejdspartnere, venture kapital, den nyeste forskning og relevante netværk, som kan hjælpe dig med at realisere din virksomheds fulde potentiale.

Vi skubber til dine ambitioner og får dig til at tænke nyt. Når du henvender dig til Erhvervshus Sydjylland, får du kontakt til et unikt vækstnetværk.

Kontakt

Kontakt os på telefon 41 88 66 00, eller vi kan også ringe dig op, hvis du vil vide mere om vores sparring og programmer.

Vi glæder os til at møde dig.

lysblaa_streg

Sidst opdateret: 20.03.2019