Kompetenceløft til iværksættere

En faktaside om Kompetenceløft til iværksættere

Virksomheder der lærer nyt, skaber vækst. Derfor kan iværksættere nu få op til 25.000 kr. til at skaffe ny viden, der kan løfte og skaldere deres forretning. Det er muligt at deltage i kurser og andre aktiviteter, hvor man får et tilskud på op til 80 pct. af regningen (dog maks. 25.000 kr.).

Det er muligt at deltage i:

  • Kursusforløb hos almindelig kursusudbyder
  • Individuelt kursusforløb med ekstern underviser – konsulent, rådgiver eller ekspert målrettet virksomhedens kompetenceudvikling
  • Særligt tilrettelagt forløb for flere iværksættere med ekstern underviser
Hvem kan deltage

Iværksættere med et CVR nr. under 5 år (fra stifelsesdatoen registreret på virk.dk) og have max. 5 ansatte. Ejeren af virksomheden selv ansøge og deltage i kompetenceudviklingsforløbet.

Ansøgning

Der er løbende ansøgning og godkendelse af ansøgninger. Du kan læse mere om forløbt og ansøgningen her. Kontakt Marianne Danling på 25 50 53 07 / mdn@ehsyd.dk hvis du har spørgsmål.
Programmet varer fra 2020-2021 eller til midlerne er brugt op.

Betingelser
  • Min. 20% i egenbetaling

Sæt vækst i din iværksættervirksomhed med acceleratorforløb

Kom med på acceleratorforløb, og få vækstet din virksomhed. Forløbet består af undervisning og individuel vejledning, fordelt på tre læringssprint.

Læs mere

Fra god idé til god forretning: Intensivt forløb med andre iværksættere

Deltag i korte, intensive forløb sammen med andre iværksættere, og få et stort udvalg af workshops, sparring og konkrete værktøjer til at udvikle din forretningsidé og/eller nystartede virksomhed.

Læs mere

Iværksætter - Få op til 25.000 kr. til nye kompetencer i din virksomhed

Virksomheder, der lærer nyt, skaber vækst. Derfor kan du nu få op til 25.000 kr. fra Iværksætterpuljen til at skaffe ny viden, der kan løfte din forretning. Find et kursus og ansøg Iværksætterpuljen om tilskud på op til 80 pct. af regningen.

Læs mere

Sidst opdateret: 25.03.2021