KlimaBoost 2020

Er du Danmarks mest lovende grønne iværksætter? Så indsend din ansøgning til KlimaBoost 2020, og få chancen for at vinde 250.000 kr. til din virksomhed.

I forbindelse med Klimafolkemødet 2020 d. 3.-5. september i Middelfart, afholdes KlimaBoost for første gang nogensinde. Konkurrencen går ud på at finde Danmarks mest lovende grønne iværksætter. Det sker gennem et "Løvens Hule"-koncept og vinderen får 250.000 kr. til videre udvikling af deres virksomhed.


Sådan kan du komme i betragtning

De seks erhvervshuse i Danmark udpeger hver 3-5 klimaiværksættere på baggrund af følgende udvælgelseskriterier:

  • Forretningsidéen skal have en positiv impact på de globale klima- og miljømæssige udfordringer
  • Forretningsidéen skal have et vækstpotentiale
  • Personlig profil: Iværksætter med vilje og ambition til at gøre en forskel

Hvis du er en sydjysk iværksætter og ønsker at deltage i KlimaBoost 2020, skal du udfylde deltager-formularen her, og sende den til Erhvervshus Sydjyllands Jeanette Kristensen på jkr@ehsyd.dk senest mandag d. 17. august 2020.


Sådan foregår udvælgelsen

Når vi har modtaget alle ansøgningerne, vil vi gennemgå dem grundigt og udvælge de 3-5 mest lovende fra vores område. Erhvervshuset laver derefter en indstilling på hver af de udvalgte, der sendes til en faglig jury. Juryen udvælger dernæst én klima-iværksætter pr. erhvervshus, og den iværksætter får lov at deltage i KlimaBoost konkurrencen på Klimafolkemødet d. 3.-5. september 2020 i Middelfart.


Sådan foregår KlimaBoost konkurrencen på dagen

På finaledagen vil der være seks kandidater tilbage. Her vil et stærkt panel med brede kompetencer inden for forretningsudvikling og bæredygtighed bedømme de seks virksomheders forretningsidé, når de i et ”Løvens Hule”-setup præsenterer deres virksomhed for ”løverne”. I sidste ende er det panelet, der afgør, hvem af de seks, der skal have præmien på 250.000 kr., som uddeles af Middelfart Sparekasse.

Fakta – om Klima Boost

  • I samarbejde med Middelfart Sparekasse er de seks regionale erhvervshuse på jagt efter landets mest lovende bæredygtige iværksætter
  • Et bredt sammensat panel skal i et ”Løvens Hule”-koncept finde den bedste af de bedste ved arrangementet Klima Boost fredag 4. september kl. 13. Arrangementet holdes i Middelfart Sparekasse og er en del af Klimafolkemødet
  • Vinderen modtager 250.000 kr. Pengene er øremærket den videre udvikling af virksomheden.
  • For at deltage skal iværksættervirksomhederne udfylde en deltager-formular og indsende den til deres erhvervshus. Formularen findes via erhvervshusenes hjemmesider.
  • Læs artikel om KlimaBoost 2020 HER

midspar_logo erhvervshusene_logo