Iværksætter: Få op til 25.000 kr. til nye kompetencer i din virksomhed

Virksomheder, der lærer nyt, skaber vækst. Derfor kan du nu få op til 25.000 kr. fra Iværksætterpuljen til at skaffe ny viden, der kan løfte din forretning. Find et kursus og ansøg Iværksætterpuljen om tilskud på op til 80 pct. af regningen.

Gennem ”Kompetenceløft til iværksættere” får du mulighed for få et kompetenceløft ved deltagelse i et kursusforløb, gennem individuelle kompetenceudviklingsforløb med en ekstern konsulent, rådgiver eller ekspert – fx i form af on-the-job-learning, - eller ved at flere iværksættere går sammen om at få udviklet et fælles forløb.Du får således mulighed for kompetenceudvikling via forløb med private rådgivere, hvor du får hjælp til at løse konkrete opgaver og udfordringer i virksomheden.

Du kan også gå sammen med andre iværksættere om et helt unikt forløb.

Deltag på:

  • Kursusforløb hos almindelig kursusudbyder
  • Individuelt kursusforløb med ekstern underviser – konsulent, rådgiver eller ekspert målrettet virksomhedens kompetenceudvikling
  • Særligt tilrettelagt forløb for flere iværksættere med ekstern underviser
Hvem kan benytte tilbuddet?

Du skal være iværksætter med et CVR nr. under 5 år og have max. 5 ansatte. Du skal som ejer af virksomheden selv ansøge og deltage i kompetenceudviklingsforløbet.

Ansøgning

Få 80% tilskud - op til 25.000 kr.

  • Du får op til 25.000 kr. til kompetenceudvikling
  • Du får 80 pct. af regningen betalt – dog maksimalt 25.000 kr.
  • Min. 20% i egenbetaling

Tilmeld dig f.eks. et kursus til i alt 27.500 kr. ex. moms. Betal selv 5.500 kr. og få refunderet 22.000 kr. i Iværksætterpuljen.

Eller deltag i et kompetenceforløb til 45.000 kr. ex. moms. Her får du refunderet det fulde støttebeløb på 25.000 kr. og betaler selv 20.000 kr. svarende til 45% af det fulde beløb ex. moms.

Puljen fordeles efter "først til mølle-princippet"

Tag en snak med Marianne Danling om dine mulighederfor eller kig på Erhvervshus Sjællands hjemmeside for at finde ansøgningsmateriale.

Læs mere her

Tilbuddet tilbydes som en del af programforløbet Iværksætterpuljen, der er et partnerskab mellem Erhvervshusene og Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.

eh-logo