undersidebanner_inspiration

Øvrige arkiverdivider_undersideboks_sortunderside_nyheder

underside_profilen

underside_virksomhedscases

jacob_artikelbillede

Corona-hjælpepakkerne er det umuliges kunst

I disse dage bliver milliarder af kroner pumpet ud til de danske virksomheder, der har fået fjernet hele eller dele af sit eksistensgrundlag under corona-krisen. Det ventes, at den samlede regning for corona-hjælpepakkerne til erhvervslivet løber op over 300 mia. kroner.

Læs mere

Sådan styrker du markedsføring og salg gennem digitalisering

Af Rikke Boel Olesen

Du snyder dig selv og taber langsomt terræn, hvis ikke du tænker digitalisering ind i dit salg og din markedsføring. Start i det små – men oplev store effekter.

Læs mere

Kina er tættere på, end du tror

Kræver det tonsvis af papirarbejde, en femårsplan og kæmpe investeringer at komme ind på det kinesiske marked? ”Nej, slet ikke”, siger Erhvervshusets nyansatte forretningsudvikler, Martin Th. Appel. Ifølge hans erfaring behøver de kinesiske forbrugere ikke at være mange klik væk for danske vareproducenter.

Læs mere

Det starter med den sunde fornuft

Jeanette Kristensen er nytiltrådt forretningsudvikler hos Erhvervshus Sydjylland med spidskompetence i cirkulær økonomi. Hun understreger, at der er penge i cirkulær økonomi, og med små skridt kan virksomheder nå synlige resultater.

Læs mere

Hokus pokus – digitalisering…

Digitalisering er ikke et magisk trylleord, der automatisk gør virksomheder rigere. Succesen med digitale tiltag afhænger af, at virksomheden har et klart og veldefineret projekt, som er forankret i forretningsstrategien. Det er budskabet fra erhvervshusets Torben Schwartz.

Læs mere

Ejer- og generationsskifte

Af Allan Clausen

Få hjælp til salget af din virksomhed eller generationsskiftet. Det er både følelser, psykologi og jura, som skal sikre dig en god overdragelse

Læs mere