undersidebanner_inspiration

Øvrige arkiverdivider_undersideboks_sortunderside_nyheder

underside_profilen

underside_virksomhedscases

jacob_artikelbillede

Grøn omstilling - har vi nu råd til det?

Dato: 10.06.2020

Af Jacob Chr. Nielsen, CEO i Erhvervshus Sydjylland

Ikke bare foråret er grønt lige nu – det er også store dele af samfundets og erhvervslivets aktuelle dagsorden. Men er bæredygtighed blot lidt grøn luksuskrymmel på den store erhvervskage, eller indeholder den grønne dagsorden reelle vækstmuligheder for de danske virksomheder nu og her?

Læs mere

jacob_artikelbillede

Corona-hjælpepakkerne er det umuliges kunst

Dato: 10.05.2020

I disse dage bliver milliarder af kroner pumpet ud til de danske virksomheder, der har fået fjernet hele eller dele af sit eksistensgrundlag under corona-krisen. Det ventes, at den samlede regning for corona-hjælpepakkerne til erhvervslivet løber op over 300 mia. kroner.

Læs mere

Sådan styrker du markedsføring og salg gennem digitalisering

Dato: 10.10.2019

Af Rikke Boel Olesen

Du snyder dig selv og taber langsomt terræn, hvis ikke du tænker digitalisering ind i dit salg og din markedsføring. Start i det små – men oplev store effekter.

Læs mere

Kina er tættere på, end du tror

Dato: 10.10.2019

Kræver det tonsvis af papirarbejde, en femårsplan og kæmpe investeringer at komme ind på det kinesiske marked? ”Nej, slet ikke”, siger Erhvervshusets nyansatte forretningsudvikler, Martin Th. Appel. Ifølge hans erfaring behøver de kinesiske forbrugere ikke at være mange klik væk for danske vareproducenter.

Læs mere

Det starter med den sunde fornuft

Dato: 10.10.2019

Jeanette Kristensen er nytiltrådt forretningsudvikler hos Erhvervshus Sydjylland med spidskompetence i cirkulær økonomi. Hun understreger, at der er penge i cirkulær økonomi, og med små skridt kan virksomheder nå synlige resultater.

Læs mere

Hokus pokus – digitalisering…

Dato: 15.09.2019

Digitalisering er ikke et magisk trylleord, der automatisk gør virksomheder rigere. Succesen med digitale tiltag afhænger af, at virksomheden har et klart og veldefineret projekt, som er forankret i forretningsstrategien. Det er budskabet fra erhvervshusets Torben Schwartz.

Læs mere

Ejer- og generationsskifte

Dato: 20.06.2019

Af Allan Clausen

Få hjælp til salget af din virksomhed eller generationsskiftet. Det er både følelser, psykologi og jura, som skal sikre dig en god overdragelse

Læs mere