gco

Grøn Cirkulær Omstilling

Få op til 90.000 kr. til at udvikle din grønne forretningsmodel og få en konkurrencemæssig fordel, der fremtidssikrer din virksomhed. Vær på forkant med dine kunder og samarbejdspartnere som fremover vil stille krav til bæredygtige produkter og services, og ansøg om et forløb tilpasset din virksomhed.

Cirkulær omstilling åbner for nye muligheder for handel og jobskabelse, bidrager til reduktion af klimapåvirkningerne og gør besparelser i både ressourcer og omkostninger mulige. Med programforløbet Grøn Cirkulær Omstilling kan du få hjælp til at udvikle din forretning i en mere bæredygtig og cirkulær retning.

Det får din virksomhed ud af at deltage:
  • Op til 90.000 kr. til at udvikle din forretning
  • En konkret plan for, hvordan din virksomhed kan arbejde mere cirkulært
  • Udvikling af nye forretningsmæssige potentialer
  • Konkurrencemæssige fordele og forberedelse til fremtidens øgede krav om bæredygtig fremstilling, produkter, emballager og logistik
  • Professionel, branchekyndig konsulentydelse som ser på virksomhedens ressourceanvendelse med nye øjne

Det med småt:
  • Forløbet er gratis, du skal blot investere tid. Virksomheder bruger i gennemsnit 400 timer på et forløb afhængig af virksomhedens behov
  • Din virksomhed skal være i kategorien små og mellemstore virksomheder (SMV) med højst 250 medarbejdere og en omsætning på maks. 50 mio. EUR.

Vil du udnytte potentialerne ved cirkulær økonomi?

Læs mere om programforløbet og se, hvordan du kan ansøge om forløb i Grøn Cirkulær Omstilling.

Læs mere og ansøg på GCO's hjemmeside

Hvad er cirkulær økonomi?

Hvad er cirkulær omstilling?
Virksomheden omstiller sig fra lineær til cirkulær forretning ved f.eks. at designe, producere
eller sælge produkter som fx: Holder længere, er lette at reparere og renovere, kan skilles ad og genanvendes, lejes ud i stedet for at blive solgt eller består af organiske/fornybare materialer.

Du kan læse mere i GCO one-pager link

divider-stiplet-blaa

Programforløbet Grøn Cirkulær Omstilling løber fra 2019 til 2022 og har løbende ansøgningsfrister. GCO er finansieret af Den Europæiske Fond for Regionaludvikling og består af 17 partnere, heriblandt landets erhvervshuse.

cleanlogo erhvervshusenelogoeu_reg_logodivider-stiplet-blaa

Sidst opdateret: 11.08.2020