header billede

Grøn omstilling og bæredygtighed

Den grønne omstilling er kommet for at blive. Forbrugerne bliver i højere grad bevidste om bæredygtighed og stiller derfor højere krav til produkter og virksomheder om at være en positiv del af udviklingen.

Heldigvis er grøn økonomi også sund økonomi i langt de fleste tilfælde. En nulspildsproduktion f.eks. er både bedre for miljøet og for virksomheden. Det samme gør sig gældende med energibesparelser. Derudover er der også et boomende marked for bæredygtige og cirkulære produkter.

Grøn omstilling kan se ud på mange måder. Lad os hjælpe dig med at finde det rigtige sted at starte.


Aktuelle tilbud inden for grøn omstilling

Workshop: Brug FN's verdensmål til at udvikle din forretning

Forbrugerne stiller højere og højere krav til virksomheders bæredygtighed. FN's verdensmål er et effektivt værktøj til at optimere jeres forretning i en grønnere retning - samt fortælle historien udadtil om din virksomheds indsats på området.

Læs mere

Programtilbud: Få op til 90.000 kr. til udvikling af grøn forretningsmodel

Få op til 90.000 kr. til at udvikle din grønne forretningsmodel, og få en konkurrencemæssig fordel, der fremtidssikrer din virksomhed.

Læs mere

Partnerskab: Bliv en del af partnernetværk på bæredygtighedsprojekt i fødevarebranchen

Som en del af partnernetværket til det dansk-tyske samarbejdsprojekt Positively Produced er du med til at fremme bæredygtig fødevareproduktion.

Læs mere

Præsentationsmøde: Få en intro til bæredygtighed

Bæredygtighed, grøn og cirkulær omstilling, CO2-regnskaber… Mange begreber er i brug i øjeblikket, og som virksomhed kan det være svært at se skoven for bare træer. Få en intro og bliv klogere på, hvordan din virksomhed kan arbejde med den grønne dagsorden.

Læs mere

Sparring til din virksomheds grønne KPI'er

Få sparring til at igangsætte arbejdet med din virksomheds Bæredygtige Bundlinje.

Læs mere

Omstilling til nye grønne forretningsmodeller

Få sparring til hvordan din virksomhed kan omstille til nye grønne forretningsmodeller, hvor størst mulig ressourceværdi længst muligt bliver omdrejningspunktet. Book tid til en afklarende workshop her.

Læs mere

Sæt spot på fremtidens bæredygtige forsyningskæde

Kan din virksomhed leve op til fremtidens bæredygtige kundekrav? Og hvad gør I for at sikre, at jeres fremtidige forsyninger af ressourcer og materialer gør det samme? Få inspiration til at lade bæredygtigheden indgå i jeres strategiske beslutningsgrundlag.

Læs mere

DM for klima-iværksættere: Pitch dit grønne forretningskoncept, og vind 250.000 kr.

Nu går jagten ind på kandidater til årets KlimaBoost konkurrence, hvor landets bedste iværksætter indenfor klima og grøn omstilling skal findes. Førstepræmien er 250.000 kr.

Læs mere

peter_prof

Peter Lind
Projektleder
+45 3118 5014
pel@ehsyd.dk

jeanette_prof

Jeanette Kristensen
Forretningsudvikler
+45 6188 4669
jkr@ehsyd.dk

mette_prof

Mette Skovgaard Stahl
Forretningsudvikler
+45 6188 4666
mss@ehsyd.dk

Sidst opdateret: 16.04.2021