banner_test
tommy_ahlers

Er Danmarks mest lovende grønne iværksætter fra Sydjylland?

Dato: 30.06.2020

Danmarks seks erhvervshuse går nu på jagt efter Danmarks mest lovende grønne iværksætter via konkurrencen ’KlimaBoost 2020’. Vinderen bliver fundet på Klimafolkemødet i Middelfart i starten af september og løber med en pris på 250.000 kr., sponsoreret af Middelfart Sparekasse.

Læs mere

Erhvervsnyt Syd

Vi skriver om udfordringerne, succeserne, løsningerne og holdningerne hos de sydjyske virksomheder og erhvervsfremmesystemet. Dyk ned i arkiverne, og find tidligere artikler her.

nyheder-knappen

profilen-knappen

virksomhedscases-knappen

inspirationshjoernet-knappen

VJ Rørteknik i Esbjerg

Fuldt blus på besøgene i virksomhederne

Dato: 25.06.2020

Corona-krisen aflyste stribevis af fysiske besøg i virksomhederne. Erhvervshus Sydjyllands forretningsudviklere har siden begyndelsen af juni kørt ud til virksomheder igen, og vi tog med på tur for at opleve, hvad erhvervshuset hjælper med i en almindelig uge i juni.

Læs mere

Advokat Joe Domino

Advokatfirma forbedrer sig med design

Dato: 25.06.2020

I en verden af paragraffer går advokatkontoret Kaiser Domino en anden vej. De arbejder aktivt med designtænkning for at fremtidssikre firmaet og gøre juraen forståelig for alle.

Læs mere

eksportpakkeesbjerg

Omfattende eksportpakke er klar

Dato: 28.05.2020

Udenrigsministeriet har lanceret en række nye initiativer, der skal sikre danske virksomheder hjælp til at genoprette eksporten i takt med, at verden åbner op. Samtidig øges indsatsen for at tiltrække udenlandske investeringer til Danmark.

Læs mere

forsideokm

Omstilling til industri 4.0 leverer stabile vækstrater

Dato: 11.06.2020

Topmoderne produktionsfaciliteter og en vækst på gennemsnitlig 10 procent i de sidste ni år. Det er resultatet af optimering af produktionen til det, man kalder industri 4.0.

Læs mere

rethinkthefuture

Ny leder? Få bedre resultater med en god overgang

Dato: 11.06.2020

Alle virksomheder skal før eller siden skifte leder og der forefindes flere muligheder for at finde rådgivning omkring tiden før lederskiftet. Vi har set nærmere på et udviklingsforløb, som hjælper virksomheder igennem processen.

Læs mere

jacob_artikelbillede

Grøn omstilling - har vi nu råd til det?

Dato: 10.06.2020

Af Jacob Chr. Nielsen, CEO i Erhvervshus Sydjylland

Ikke bare foråret er grønt lige nu – det er også store dele af samfundets og erhvervslivets aktuelle dagsorden. Men er bæredygtighed blot lidt grøn luksuskrymmel på den store erhvervskage, eller indeholder den grønne dagsorden reelle vækstmuligheder for de danske virksomheder nu og her?

Læs mere

Coronakrisen har haft effekt på e-handlen

Dato: 28.05.2020

En analyse af e-handlen fra Foreningen for Dansk Internethandel peger på en varig stigning i e-handlen på grund af coronakrisen.

Læs mere

Aabenraashop.dk er læreplads for butikker

Dato: 28.05.2020

46 butikker er med i Business Aabenraas webshop, som giver kunderne mulighed for at handle lokalt. På samme tid får digitalt-uerfarne virksomheder support og hjælp til at komme i gang.

Læs mere

Entreprenør fandt identitet i digital proces

Dato: 26.05.2020

Nogle gange begynder digitaliseringsprocesser med et lille hjørne af en virksomhed. Sådan foregik det, da en hjemmeside skulle opgraderes, og det førte til en række af spørgsmål, der sendte byggefirmaet Muffbyg ud på en rejse, der skabte en ny fortælling.

Læs mere

lillis

Virksomhedsportræt:

Isbaren blev kigget efter med friske øjne

Samarbejdet med Spirende Fødevareoplevelser har givet Rasmus Iversen en følelse af ro og kontrol op til åbningen af isbaren Lillis. Gennem projektet har han nemlig fået medfinansiering af en rådgiver.

Få en bid af historien

platz

Virksomhedsportræt:

Ejerskiftet lykkedes på målstregen

Brødrene Jørgen og Jens Erik Platz vidste godt, at klokken havde slået fem minutter i tolv for salg af deres familieejede karosserifabrik i Haderslev. De fik akkurat rakt ud efter hjælp i tide og endte med et succesfuldt salg til SAWO A/S.

Vellykket ejerskifte

theilgaard

Virksomhedsportræt:

Slagteren gik i kødet på digitalisering

Hos Slagter Theilgaard med mere end 80 medarbejdere er papir nu erstattet med digitale processer, som ruster virksomheden til at følge med væksten.

Nye digitale tider