banner_test
muffbyg-koege

Entreprenør fandt identitet i digital proces

Nogle gange begynder digitaliseringsprocesser med et lille hjørne af en virksomhed. Sådan foregik det, da en hjemmeside skulle opgraderes, og det førte til en række af spørgsmål, der sendte byggefirmaet Muffbyg ud på en rejse, der skabte en ny fortælling.

Læs mere

Erhvervsnyt Syd

Vi skriver om udfordringerne, succeserne, løsningerne og holdningerne hos de sydjyske virksomheder og erhvervsfremmesystemet. Dyk ned i arkiverne, og find tidligere artikler her.

nyheder-knappen

profilen-knappen

virksomhedscases-knappen

inspirationshjoernet-knappen

nethandel-stock

Coronakrisen har haft effekt på e-handlen

En analyse af e-handlen fra Foreningen for Dansk Internethandel peger på en varig stigning i e-handlen på grund af coronakrisen.

Læs mere

aabenraashop

Aabenraashop.dk er læreplads for butikker

46 butikker er med i Business Aabenraas webshop, som giver kunderne mulighed for at handle lokalt. På samme tid får digitalt-uerfarne virksomheder support og hjælp til at komme i gang.

Læs mere

eksportpakkeesbjerg

Omfattende eksportpakke er klar

Udenrigsministeriet har lanceret en række nye initiativer, der skal sikre danske virksomheder hjælp til at genoprette eksporten i takt med, at verden åbner op. Samtidig øges indsatsen for at tiltrække udenlandske investeringer til Danmark.

Læs mere

engelbrecht facade

Engelbrecht biler fik bedre april end ventet

Salgstallene for biler er ikke set lavere i 10 år på landsplan ifølge Autobranchen Danmark, men i Middelfart har Hardy Engelbrecht igen kunder i butikken og har i april ansat to mekanikere og en lagermand.

Læs mere

koldingfjord-hotel

Hotel lukket ned: Uddanner ansatte online

78 medarbejdere har været hjemsendt siden midten af marts på Hotel Koldingfjord. Men tiden er blevet udnyttet til opkvalificering og efteruddannelse, mens hotellet bliver renoveret.

Læs mere

CBS-forventningsindeks

Forsigtigt håb spreder sig i virksomhederne

Flere virksomheder ser nu en smule mere optimistisk på forventningerne til resten af 2020 og 2021, end de gjorde for få uger siden. Det viser et nyt forventningsindeks fra Copenhagen Business School (CBS). Det er dog værd at bemærke, at fremgangen sker fra et dystert udgangspunkt.

Læs mere

Corona-hjælpepakkerne er det umuliges kunst

I disse dage bliver milliarder af kroner pumpet ud til de danske virksomheder, der har fået fjernet hele eller dele af sit eksistensgrundlag under corona-krisen. Det ventes, at den samlede regning for corona-hjælpepakkerne til erhvervslivet løber op over 300 mia. kroner.

Læs mere

150 til live Gin-smagning: Vinhandel gik online

Hård prioritering og enkle budskaber ændrede kundegrundlaget fra Brørup og omegn til hele Danmark. Firmaet ”Vin for dig” satte turbo på deres digitale strategi, da corona-krisen brød ud.

Læs mere

Nedlukning krævede fokus på andre kunder

En minianalyse og et skarpt fokus på det, der kunne gøres noget ved, hjalp Nomotec godt på vej igennem corona-nedlukningen.

Læs mere

lillis

Virksomhedsportræt:

Isbaren blev kigget efter med friske øjne

Samarbejdet med Spirende Fødevareoplevelser har givet Rasmus Iversen en følelse af ro og kontrol op til åbningen af isbaren Lillis. Gennem projektet har han nemlig fået medfinansiering af en rådgiver.

Få en bid af historien

platz

Virksomhedsportræt:

Ejerskiftet lykkedes på målstregen

Brødrene Jørgen og Jens Erik Platz vidste godt, at klokken havde slået fem minutter i tolv for salg af deres familieejede karosserifabrik i Haderslev. De fik akkurat rakt ud efter hjælp i tide og endte med et succesfuldt salg til SAWO A/S.

Vellykket ejerskifte

theilgaard

Virksomhedsportræt:

Slagteren gik i kødet på digitalisering

Hos Slagter Theilgaard med mere end 80 medarbejdere er papir nu erstattet med digitale processer, som ruster virksomheden til at følge med væksten.

Nye digitale tider