De rette ansatte løfter digitalt og grønt

09.06.2021

Omstillingen til en digital virkelighed og en grøn forretningsmodel kræver den rette arbejdskraft. Kan vi tiltrække og sikre den arbejdskraft til den sydlige del af Danmark? Det var udgangspunktet for en paneldebat.

wlspanel

- Der kommer en kæmpe efterspørgsel på noget, vi skal kunne i morgen, men som vi måske ikke helt kan i dag, siger Glenda Napier om manglen på kvalificeret arbejdskraft og grøn omstilling.

Hun deltog, som direktør for Energy Cluster Denmark, i en paneldebat arrangeret af foreningen Work-Live-Stay. Her var hun sammen med Lars Bech Petersen fra virksomheden Dinex Group i Middelfart, kommunaldirektør i Esbjerg Kommune Rikke Vestergaard og Jørgen Andersen, CEO i Dandy Business Park, hvor Work-Live-Stay hører til.

Lyt til fire kloge mennesker, der debatterer digitalisering, grøn omstilling og bosætning – alt sammen med den overligger, at der skal skaffes højt kvalificeret arbejdskraft til hele Syddanmark.

Det kan du gøre, fordi vi testede en ny måde at lave podcast på, hvor vært Jesper Lunau fungerede som moderator for en tredelt paneldebat, som indgik som en del af generalforsamlingen for Work-Live-Stay, men på en måde der gjorde, at den kunne udgives som en podcast med de væsentlige pointer.

Derfor er der også publikum på denne udgave, og derfor er der lidt skratten fra mikrofonerne indimellem.

wlspanel

Find tidligere episoder af podcasten Sydjysk Verdenklasse.

Kontakt redaktionen

Du er velkommen til kontakte os med spørgsmål eller kommentarer. Skriv til Jesper Lunau.

Speak: Cathrine Laursen. Musik: Spark Of Inspiration af Shane Ivers, silvermansound.com.