DigitaliseringsBoost

Et tilskudsprogram til virksomheder med behov for digital udvikling, salg eller service (som følge af Covid-19 situationen)

Udviklingen skal ske i et reelt teamsamarbejde, et innovationssamarbejde, som består af minimum to SMV’er og en vidensinstitution.

To virksomheder i et samarbejde kan få 200.000 kr. i tilskud (til deling, maks. 33 % lønomkostninger) samt 50.000 kr. i tilskud til vidensinstitutionen for udviklingsarbejdet.

Det stilles som krav, at de nye løsninger skal indeholde et eller flere elementer af design i bred forstand og at de skal udvikles frem til en fungerende prototype. Derudover skal de have et kommercielt sigte.

Programmet tilbyder præsentation af teamets produkt eller løsning for potentielle kunder på workshops og konference og hjælp til at komme gennem projektprocessen.

Hvem kan deltage

Alle teknologiproducerende SMV’er med et markedsdrevet behov for udvikling af nye digitale salg eller service koncepter indenfor digitalisering og Industri 4.0, som følge af Covid-19 situationen.

Store virksomheder kan deltage når mindst halvdelen af virksomhederne er SMV’er. Eventuelle rettigheder til det nye produkt kan ikke tilfalde en stor virksomhed.

Ansøgning

Der skal udformes en ansøgning og der er løbende optagelse i programmet. Ansøgningsskemaet fås ved henvendelse til forretningsudvikler Torben Schwartz på tsc@ehsyd.dk / 25 50 53 05.

Betingelser
  • Deltagergebyret for hele teamet er 5% af det samlede ansøgte beløb til medfinansiering.
  • Virksomhederne skal have likviditet til at kunne finansiere medarbejdernes løn i op til 9 måneder.

Aktuelle tilbud i DigitaliseringsBoost

Programtilbud: Tilskud til teknologivirksomheder til udvikling af digital salg eller service

Få tilskud til at udvikle digital salg eller digital service, som følge af Covid19, sammen med en anden SMV og en vidensinstition.

læs mere

divider-stiplet-blaa
erhvervshusenelogodeblogoeu_reg_logo

Sidst opdateret: 07.01.2021