header billede

Digitalisering

Digitalisering af din virksomhed kan være lidt af en mundfuld - især fordi begrebet dækker over et meget bredt spektrum. Industri 4.0, automatisering, e-handel og meget mere falder under 'digitalisering,' så hvor skal du lige starte? Vi har samlet en række konkrete tilbud til dig, som hjælper dig i gang med din digitale udvikling, og vores forretningsudviklere guider dig på sporet af den rigtige retning, så du kan tage de første skridt.


Aktuelle tilbud inden for digitalisering

Sparring/vejledning: Digitaliserings-tjek

Der er penge at hente i rettidig og gennemtænkt digitalisering af virksomhedens kerneprocesser. Men hvor starter du, og hvilke tiltag giver de største gevinster på kort og lang sigt? Få overblikket via sparring med Erhvervshus Sydjyllands digitaliserings-specialister.

Læs mere

Sparring/vejledning: Digitalt generationsskifte

Har dit økonomistyringssystem overskredet sidste salgsdato, er dit kundekartotek et samsurium af spredte filer og papirlapper, og kører printer og telefax på højtryk i dagligdagen? Så er der tegn på, at dine digitale systemer kunne trænge til et generationsskifte.

Læs mere

Programtilbud til ejerledede virksomheder: Få 100.000 kr. i tilskud til at udvikle din digitalisering

Få kortlagt din virksomheds digitale udviklingspotentialer og få lagt en handlingsplan for din virksomheds digitaliseringsrejse, sammen med en privat rådgiver.

Læs mere

Programtilbud: Tilskud til teknologivirksomheder til udvikling af digital salg eller service

Få tilskud til at udvikle digital salg eller digital service, som følge af Covid19, sammen med en anden SMV og en vidensinstition.

Læs mere

Sparring/vejledning: Gør din salgsmaskine digital

Udnytter du de digitale muligheder for at sælge mere og skabe bedre kundeoplevelser? Brug Erhvervshus Sydjylland som sparringspartner, og kom godt i gang med at gøre din salgs- og markedsføringsmaskine digital.

Læs mere

torben_prof

Torben Schwartz
Forretningsudvikler
+45 2550 5305
tsc@ehsyd.dk

kimhoi-fuldprofil

Kim Høi
Projektleder
+45 6188 4674
kho@ehsyd.dk

Flemming_profil

Flemming Grønskov
Forretningsudvikler
+45 6188 4680
fgr@ehsyd.dk

Sidst opdateret: 07.01.2021