Læs vores opsamling fra dagen

Vi har glædeligt modtaget mange gode input på dagen til den decentrale strategi workshop med et massivt fremmøde på 170 deltagere. Vi takker alle for den store interesse og engagement og alle de gode input for at udvikle erhvervsfremmen i Sydjylland.

Her kan I læse vores opsamling fra dagen.

Hvis du fremadrettet vil holde øje med lignende arrangementer og få viden og værktøjer serveret i din inbox, så tilmeld dig Erhvervshus Sydjyllands nyhedsbrev.
Ja tak til nyhedsbrev

decentral_workshop_top

Få indflydelse på Danmarks erhvervsfremmeindsats

Erhvervsstyrelsen og Erhvervshus Sydjylland inviterer dig til workshop onsdag den 27. marts kl. 9.00 – 13.00 i Vojens.

divider1

I 2019 skal Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse udarbejde en ny strategi for decentral erhvervsfremme fra 2020 og frem. Sideløbende skal Erhvervsstyrelsen lave strategi for, hvordan EU’s strukturfondsmidler skal anvendes i perioden 2021-2027.

I den forbindelse inviterer Erhvervsstyrelsen sammen med de nye tværkommunale erhvervshuse interessenter og virksomheder til at komme med input på syv decentrale strategi-workshops landet over.

Den sydjyske decentrale strategiworkshop afholder Erhvervsstyrelsen sammen med Erhvervshus Sydjylland. Workshoppen er din lejlighed til at få indflydelse på, hvad Danmarks erhvervsfremmesystem skal fokusere på.

Målgruppen er alle interessenter og virksomheder i Sydjylland, som har behov og ønsker til fremtidens erhvervsfremme.

Vi håber at se dig, og du er velkommen til at dele invitationen i din organisation og i dit netværk.

Med venlig hilsen
Erhvervsstyrelsen og Erhvervshus Sydjylland

decentral_workshop_bund

Sidst opdateret: 04.07.2019