header billede

Skriv dig på Brexitlisten

Vil du stå først i køen til vejledning og bistand, når og hvis Brexit kommer? Så kan du nu skrive dig op på Erhvervshus Sydjyllands Brexitliste. Alle virksomheder på listen bliver kontaktet med information og tilbud om vejledning, efterhånden som der kommer afklaring på spørgsmålet om briternes udtræden af EU-fællesskabet.

Bliver det et hårdt eller blødt Brexit – eller bliver det et nyt hjørnespark og måske slet ikke noget Brexit, når det kommer til stykket? Det kan ingen endnu svare sikkert på. Men Brexit-spøgelset trænger sig stadigt mere på - ikke mindst efter Boris Johnsons tiltræden som engelsk premierminister. Han har meldt ud, at han vil gå efter, at Storbritannien forlader EU d. 31. oktober, uanset om der er en aftale i stand med EU om vilkårene eller ej.

Brexitliste giver adgang til information

Erhvervshus Sydjyllands projektchef, Andreas Cæsar Møller Jensen, fortæller, at erhvervshuset er i fuld sving med at forberede den bedst mulige vejledning til virksomhederne ved et muligt Brexit.

- Udfordringen er, at vi ikke kender vilkårene eller det sikre tidspunkt for Brexit. Derfor koncentrerer vi lige nu vores indsats om at kortlægge de specialister og rådgivere, som kan være relevante for virksomhederne at tale med, når og hvis Brexit kommer, siger Andreas Cæsar Møller Jensen.

For at sikre rettidig og hurtig hjælp til de sydjyske virksomheder har erhvervshuset oprettet en Brexitliste, som virksomhederne nu kan skrive sig op på. Virksomhederne på listen vil modtage information, tilbud om workshops og infomøder samt overblik over relevante rådgivere ud fra virksomhedernes behov, efterhånden som afklaringen omkring Brexit viser sig, og tidspunktet for en eventuel udtrædelse af EU nærmer sig.

- Vi vil hjælpe de sydjyske virksomheder bedst muligt. Derfor opfordrer vi dem også til at være på forkant og få skrevet sig på vores Brexitliste. Virksomhederne på listen vil være de første, vi deler vores overblik og informationer med, efterhånden som det tydelige billede tegner sig, siger Andreas Cæsar Møller Jensen, projektchef, Erhvervshus Sydjylland.

Skriv dig på Brexitlisten her

Sidst opdateret: 08.08.2019