Beyond Beta - acceleratorforløb for iværksættere

En faktaside om Beyond Beta

Programmets acceleratorløb er et fire måneders forløb, hvor iværksættere kobles sammen med en 'business mentor', der er specialiseret i vækstiværksætteri.

Forløbet består af tre sprints med en række fælles aktiviteter sammen med business mentoren, såsom workshops, kompetenceudvikling og networking.

Derudover tilbyder Beyond Beta også et online univers med viden for iværksættere. Online platformen, kaldet Launchpad, der med et login giver adgang til videoer, cases og værktøjer. Se mere her.

Hvem kan deltage

Virksomheder der er 0-3 år gamle, med et klart ønske om og vision for vækst og med en skalerbar forretningsmodel. CVR-nummer er ikke et krav.

Ansøgning

Der er løbende optagelse til forløbet og næste ansøgningsfrist er d. 25. februar 2021 og du kan læse mere om forløbt og ansøgningen her. Kontakt Marianne Danling på 25 50 53 07 / mdn@ehsyd.dk hvis du har spørgsmål.
Der er fem acceleratorforløb mellem 2020 og 2022, og 150 startups på tværs af Danmark vil blive optaget i hvert forløb.
Programmet varer fra 2020-2022.

Betingelser

Forløbet er gratis at deltage i, virksomheder skal dog blot dokumentere eget timeforbrug i forløbet.

Sæt vækst i din iværksættervirksomhed med acceleratorforløb

Kom med på acceleratorforløb, og få vækstet din virksomhed. Forløbet består af undervisning og individuel vejledning, fordelt på tre læringssprint.

Læs mere

Fra god idé til god forretning: Intensivt forløb med andre iværksættere

Deltag i korte, intensive forløb sammen med andre iværksættere, og få et stort udvalg af workshops, sparring og konkrete værktøjer til at udvikle din forretningsidé og/eller nystartede virksomhed.

Læs mere

Sidst opdateret: 08.01.2021