Analyser og effekter

Hos Erhvervshus Sydjyllands egen analysefunktion skaber vi dokumenteret viden om vores tilbud.

Per 1. januar 2019 er Væksthus Syddanmark blevet til Erhvervshus Sydjylland. Det nye Erhvervshus udspringer af Lov om erhvervsfremme, som folketinget vedtog den 13. december 2018, og bygger videre på Væksthus Syddanmarks aktiviteter.

I Erhvervshus Sydjylland vil vi på samme måde være optaget af at hjælpe virksomhederne; hver krone investeret skal give pengene igen - i form af nye arbejdspladser og øget omsætning ude i virksomhederne.

Med egen analysefunktion følger vi markederne, virksomhederne og deres fremtidige behov, så vi har de rigtige tilbud på hylderne.

Vores sparring

Erhverhus Sydjylland fortsætter sparring inden for bl.a. digitalisering, ledelse og strategi, økonomi, markedsføring mm. Her kan du læse mere om de tidligere resultater, som vores kerneydelser og sparring bygger på.

 Læs om tidligere resultater
 Læs mere om vores sparring

Vores programmer:

Erhvervshus Sydjylland tilbyder fordelagtige programmer og tilbud. Disse tilbud giver bl.a. virksomheder kompetencer til at indfri deres vækstpotentiale inden for digitalisering, eksport, markedsføring mm.

 Vores programmer

Erhvervshus Sydjylland monitorer løbende vores programmer, deltagerudbyttet og de forventede programeffekter.
Den anvendte analysemetode til at sikre et retvisende billede af udbyttet fra programmerne kan du læse mere om her (pdf).

Digitaliseringsbarometer 2018

Digitaliseringsbarometer er udarbejdet af det tidligere Væksthus Syddanmark og Region Syddanmark. I den tages den digitale temperatur på små og mellemstore virksomheder i den syddanske region.
 Se resultaterne i rapporten