Webinar skyder nyt eksportprogram for SMV’er i gang

08.10.2020

Du kan møde fremtidsforsker Anne Skare Nielsen og eksportguru Philip Schröder d. 30. oktober ved et gratis webinar, som skyder det nye eksportprogram SMV:International i gang.


For mange danske SMV'er ligger der masser af muligheder og potentiale i at tænke mere i eksport - både for de virksomheder der slet ikke har eksport i dag og for de, der allerede er i gang.

Men det er ikke altid enkelt at komme i gang eller tage de næste trin op ad eksportstigen.

Over de næste år sætter erhvervshusene et uddannelses og- rådgivingsprogram i søen, som skal styrke de danske SMV’ers eksportevne.

Første aktivitet er et gratis webinar, der giver en introduktion til, hvordan international tankegang og eksport kan gøre en konkret forskel for danske SMV’er.

Eksport handler om kompetencer
På webinaret kan du møde professor Philip Schrøder, der har været med til at kortlægge ’eksportens dna’ hos danske virksomheder og efterhånden har fået status som én af Danmarks vigtigste ’eksport-guruer’.

Philip Schröder vil tegne sit billede af, hvad der karakteriserer de virksomheder, der har succes med at eksportere. For det er ikke nok at have et godt produkt og en posefuld gå-på-mod, hvis man vil bygge en eksportsucces – selv om det selvfølgelig hjælper. Eksport handler ifølge Philip Schröder i høj grad også om kompetencer og forberedelse.

Fremtiden er international
Men hvad er det for en fremtid, der tegner sig på de internationale markeder? Det indleder Anne Skarre Nielsen med at tegne sit billede af. Hun er fremtidsforsker, iværksætter og forfatter til bogen ’Fremtids sans’. Som indflyvning til webinaret giver Anne Skarre sine nøgler til succes på fremtidens stadigt mere internationale spilleplade.

Webinaret er gratis og afsluttes med en kort introduktion til det nye ekpsortprogram SMV:International, som erhvervshusene i samarbejde med Danish Export og DI skyder i gang fra slutningen af oktober.

Sådan ser webinarets program ud

Kl. 10.00 Velkomst

Kl. 10.05 Fremtiden vigtigste eksportudfordringer
Gode tips fra Anne Skare Nielsen, fremtidsforsker, forfatter, foredragsholder og partner i Universal Futurist

Kl. 10.15 Typiske succesopskrifter & faldgruber
Hvad der virker for SMV'er. V. Philipp Schröder, professor og hovedmand bag forskningsprojektet 'Eksportens DNA®'

Kl. 10.30 Spørgsmål

Kl. 10.40 Sæt fart på din eksport med det nye SMV:International program

Læs mere, og tilmeld dig her