Tre sydjyske virksomheder er indstillet til CSR-pris

24.10.2019

Et VVS-firma, en dyrepark og en golfklub fra Sydjylland er med i kapløbet om CSR People Prize 2019, der hylder en dansk virksomhed, som gør en ekstraordinær indsats for at tage et socialt ansvar.

Virksomheder, der ser potentialet i at inddrage mennesker på kanten af arbejdsmarkedet – og som derved gør en særlig indsats for at indfri FN’s Verdensmål 8 om anstændige job og økonomisk vækst – fortjener at blive hyldet.

Det sker med CSR People Prize. Prisen uddeles i samarbejde med landets seks erhvervshuse – herunder Erhvervshus Sydjylland – som hver har indstillet tre virksomheder til prisen.

De sydjyske kandidater

Nu er der kommet navne på de tre virksomheder, som Erhvervshus Sydjylland mener fortjener at være med i kapløbet om den fornemme pris. Virksomhederne er:

  1. Dansani, Haderslev
  2. Glad Zoo, Lintrup
  3. Birkemose Golf Club, Kolding

For at kunne blive indstillet til CSR People Prize skal virksomhederne leve op til en række kriterier. De skal blandt andet have opnået markante resultater i forhold til at fastholde og rekruttere medarbejdere, som ellers ville være i risiko for at ryge ud af arbejdsmarkedet. Derudover skal virksomhederne have opnået erfaringer og resultater, som kan inspirere andre.

Den endelige vinder af CSR People Prize bliver kåret den 21. november på Roskilde Festival Højskole.

CSR People Prize

CSR People Prize er blevet uddelt hvert år siden 1999 til en virksomhed, som tager et særligt socialt ansvar. Virksomhederne repræsenterer alle former for brancher, og såvel private som offentlige virksomheder samt foreninger og vidensinstitutioner kan komme i betragtning. Som noget nyt uddeles prisen i samarbejde med landets seks erhvervshuse.

24.10.2019

Bliv klogere på CSR People Prize: se mere her