SMV:Food Innovation

En faktaside om SMV:Food Innovation - et tilskudsprogram til virksomheder i fødevarebranchen.

Virksomheder i fødevarebranchen kan indgå i et innovationssamarbejde, et fælles forløb sammen med en anden SMV og en vidensinstitution, og udvikle et nyt produkt, en servie eller et koncept, med et tilskud på op til 320.000 kr. til udviklingstimer.

Projekter i et innovationssamarbejde kan omfatte udviklingsaktiviteter såsom research, forsøg, analyser, forbrugertest mm. Produktet, servicen eller konceptet, der udvikles i samarbejdet skal være innovativt og kommercielt.

Hvem kan deltage?

To virksomheder (hvoraf mindst én virksomhed skal være SMV) og en vidensinstitution.
Mindst en af SMV’erne i samarbejdet skal have ekspertise inden for fødevareområdet.
Målrettet virksomheder i Syddanmark.

Ansøgning

Programmet varer fra 2020-2022 og har løbende ansøgningsfrist og optagelse.
For at deltage skal I udforme en ansøgning, som bedømmes af et udvalg. Behandlingstid er 3 uger.

Betingelser for deltagelse
  • Der er et deltagergebyr på 2 % af modtaget tilskud for at deltage i et forløb.
  • Virksomheder skal under forløbet dokumentere interne timer brugt i projektet.
  • Under forløbet afholdes der fremdriftsmøder og lave en afslutningsrapport
  • Virksomheder skal gennem forløbet lave test af udviklede produkter

Aktuelle tilbud i SMV:Food Innovation

Tilskud til virksomheder i fødevarebranchen, der ønsker at udvikle et nyt produkt, service eller koncept

Har du en god idé, som I kan udvikle i din virksomhed, der kan gavne fødevarebranchen? Nu kan du få et tilskud på op til 320.000 kr. til udviklingstimer af et nyt produkt, service eller koncept, sammen med en anden SMV og en vidensinstitution.

Læs mere

divider-stiplet-blaa

ehsyd_300x300 foodandbiocluster ehfyn_logo foodinnovationhouse_logo

Sidst opdateret: 07.01.2021