Workshopforløb: Få en handlingsplan til arbejdet med din eksport

Deltag i et workshopforløb, der giver dig vigtige værktøjer og markedsindsigt til at starte eller udvikle din eksport.

Workshopforløbet er delt op i to spor, der tager højde for, hvor du er på din eksportrejse. Er du først lige begyndt - eller skal til at i gang - med eksport, så kom med på det grundlæggende forløb. Har din virksomhed derimod erfaring med eksport og mangler viden til at skalere den, så er det videregående workshopforløb måske det rigtige for dig.

Det grundlæggende forløb: 1 hel dag med alt, du skal bruge for at starte din eksport.

Det videregående forløb: 1 ½ dage, hvor du skærper din eksportviden, styrker dit netværk og udvikler din første eksportplan, som du får en tilbagemelding på fra en privat rådgiver på et opfølgningsmøde.


Hvem kan benytte tilbuddet?

Eksportparate SMV’er med 5-249 ansatte (hvoraf virksomheder med 10-49 ansatte har fortrinsret), der har haft et CVR-nummer i mere end 3 år

Der er et deltagergebyr på 1000 kr. for at være med i workshopforløb.

Ansøgning

For at benytte tilbuddet, skal du udfylde en ansøgningsformular. Der er løbende ansøgningsfrist og optagelse. Ansøgning bedømmes af et udvalg med en behandlingstid på et par uger. Tag en snak med Rolf Hansen om dine muligheder, og få ansøgningsmaterialet tilsendt.

Tilbuddet tilbydes under navnet Go2Market workshops™ som en del af tilskudsprogrammet SMV:International. Programmet er finansieret af strukturfondsmidler via Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og løber i perioden 2020-2022. Programmet gennemføres i tæt samarbejde mellem Erhvervshusene og partnere Dansk Industri, Danish Export Association, Lifestyle & Design Cluster, CenSec samt Enterprise Europe Network Denmark.

eh-logodanmarkserhvervsrfremmebestyrelseeu_regionalfonds