Sådan navigerede Djurs Sommerland sig igennem corona-åbningen

07.10.2020

Corona-nedlukningen ramte dansk turisme bredt. I denne episode gør vi dig klogere på, hvad en af Danmarks største attraktioner, Djurs Sommerland, gjorde før, under og efter nedlukningen. Hvordan styrer man en attraktions-sværvægter som Djurs Sommerland igennem en usikker corona-tid?

Du kan møde Henrik B. Nielsen, administrerende direktør i Djurs Sommerland, der sætter perspektiv på de mange udfordringerved at udskyde sæsonstarten og håndtere de over 600 sæsonansatte. Han fortæller om nogle af dilemmaerne om, at der skal være afstand og mulighed for spritte hænderne af, men også udfordringen med at forudsige gæstetallet på grund af krav om 4 kvadratmeter pr. gæst.

Hvordan begynder man sæsonen lidt senere end normalt med et hav af restriktioner og nye, uvante bookingsystemer – og hvordan fastholder man den gode gæsteoplevelse i et sommerland, hvor folk kommer for at have det sjovt, samtidig med at man overholder sundhedsmyndighedernes skiftende krav, stramninger eller lempelser på en masse regler.

Sådan kommer du i gang

En podcast er en lydfil, som du via internettet på din mobiltelefon eller computer kan hente ned og lytte til, når det passer dig.

1. Download en podcast-app.
Har du en iPhone, er der allerede installeret en app til podcast (lilla ikon). Har du en Android telefon, skal du selv downloade og installere en podcast-app i Google Play. Der findes flere forskellige gratis versioner.

2. Find dine favoritpodcasts.
Søg podcasts frem via søgefunktionen i din podcast-app. Du kan søge på titler, f.eks. ”Tjek på Turismen” - eller på søgeord der interesserer dig. Vælger du at abonnere på en podcast, får du automatisk nye episoder i din podcast-app, når de udkommer.

3. Lyt med, når det passer dig.
Gå i 'biblioteket' i din podcast-app og find de podcasts, du har valgt at abonnere på. ”Tryk på podcasten og derefter den episode, du vil lytte til. God fornøjelse!

Tjek på Turismen