Sådan skaber du vækst via onlinehandel – seminar

08.01.2020

Vil du blive klogere på Amazon, Alibaba og eBays stigende rolle i onlinehandlen og finde ud af, hvordan du vælger den rette platform til din forretning? Så bør du overveje at deltage, når Erhvervshus Sydjylland sammen med Erhvervshus Fyn inviterer til seminar om onlinehandel.

 

Erfaringen fra erhvervshusene er, at mange virksomheder i regionen efterspørger viden om emnet:

- Vi ser hver dag nye eksempler på virksomheder, som øger deres omsætning, fordi de har digitaliseret deres salg og markedsføring, og der er flere små og mellemstore virksomheder, som gerne vil i gang, men ikke ved, hvordan de skal få begyndt, siger Rikke Boel Olesen, forretningsudvikler i Erhvervshus Sydjylland:

- Her er seminaret en god mulighed for at få viden om onlinehandel, som udgør en stadig vigtigere vej til mersalg og kan være indgang til nye markeder.

Her kan du blandt andet møde direktør for foreningen for Dansk Internethandel, Niels Ralund, som kortlægger udviklingen i E-handlen i Danmark og på eksportmarkedet og Jeppe Hamming fra Nørgaard Mikkelsen A/S om onlineslag på markedspladser som Amazon, Alibaba og eBay. Du kan høre erfaringerne fra virksomheder, der er i gang online og blive klogere på tilskudsmuligheder fra Erhvervshusene Fyn og Sydjylland.

Du finder alle oplægsholdere og hele programmet på Erhvervshus Fyns hjemmeside, hvor du også tilmelder dig. Tilmeldingsfristen er senest 3. februar 2020.

Rikke brænder for e-handel og har skrevet en artikel om, hvordan du kan styrke din salg og markedsføring gennem digitalisering - læs den her.