Iværksætteri: Kagemager siger nej til tunge og lange forløb

10.10.2019

Anita Sali Nielsen, konditor og kvinden bag det succesfulde Kageriget i Holsted, har kastet sig over endnu et iværksættereventyr. Hun ønsker nærværende iværksætterservice.

Der var dem, som tvivlede, da Anita Sali Nielsen for mere end 10 år siden valgte at forlade København for at skabe konditor-virksomhed i lille Holsted ved Vejen. I dag har hun med sin forretning Kageriget gjort tvivlerne til skamme.

- Vi har kunder, som kommer fra både Aarhus, Odense og Nordjylland for at få oplevelsen i vores café. Det handler om at give dem noget, som de ikke kan få andre steder, siger Anita Sali Nielsen.

Iværksætteren brænder

Men konditoren har ikke fået mættet sin iværksætter-sult. Nu er hun er i gang med det ambitiøse projekt Estrup Event på den fredede landejendom Estrup Hovedgaard mellem Brørup og Vejen.

Derfor søger Anita Sali Nielsen igen iværksætterhjælp. Men det skal ikke være i form af lange og tunge vejledninger.

- Jeg bruger hurtigt for mange timer på at søge på skærmen og læse mig til, hvad jeg skal gøre. Det bliver også meget nemt for bredt og for langt fra min virkelighed, siger Anita Sali Nielsen og indkapsler, hvad hun som iværksætter har brug for:

- Jeg skal have sat gang i hjulene, og derfor er det langt bedre for mig at gribe ud efter mit netværk og eksempelvis Udvikling Vejen, som har stor indsigt i de forskellige muligheder. De kan komme med konkrete forslag, som passer til mit behov.

For tungt

Lige nu står hun foran at skal have udviklet hjemmeside og har fundet frem til tilbuddet SMV Digital, hvor hun kan opnå tilskud.

- Selvfølgelig er det en hjælp med tilskuddet, men jeg må blankt indrømme, at jeg bruger en hulens masse tid på formularer og på overhovedet at komme i gang. Men også her bruger jeg mit netværk til at give mig direkte links, så jeg nemt kan udfylde, siger Anita Sali Nielsen.

Estrup Event skal efter planen slå dørene op i sommeren 2020 og kommer til at bestå af Bed & Breakfast, små events som kagesmagning, samt på sigt møde- og kursusfaciliteter.