Industriens Uge udvides på grund af corona

07.10.2020

Trekantområdet Danmark har i de seneste fire år afholdt Industriens Uge i uge 44. Det har normalt været en række arrangementer med fokus på industri, karriere og uddannelsesmuligheder.

Corona-krisen har ændret spillereglerne for erhvervslivet, men også for afholdelse af arrangementer som Industriens Uge, som nu får et andet format. Hvis man allerede kender Industriens Uge, som ligger i uge 44, skal man forberede sig på et anderledes koncept. En stor del af arrangementerne bliver tilgængelig online.

Samtidig udvides den typiske uge til at strække sig over længere tid, mens al viden bliver tilgængelig på mange forskellige måder i forhold til tidligere.

Samarbejdspartnere bag Industriens Uge sætter fokus på

  • Ledelse i industrien
  • Teknologisk viden og innovation
  • Grøn omstilling
  • Kompetenceudvikling

Det bliver i form af artikler, webinarer, foredrag og podcast, at der fyldes ny viden på det, som kaldes Danmarks Produktionscentrum.

Herunder kan du se nogle af de events, som bliver afholdt - og du kan finde meren viden på danmarksproduktionscentrum.dk

Fra idé til virkelighed

Et indgående kendskab til en arbejdsgang giver ofte rigtig ideer til, hvordan en produktion kan gøres hurtigere, bedre eller smartere. Men hvordan formidler man ens ide, så den kan bliver til virkelighed?

Tidspunkt: 21. oktober, 13.00-14.30

Læs mere og tilmeld dig

Industri 4.0 – En praktisk tilgang til forudseende vedligehold og vibrationsanalyse

Predictive maintenance bliver betragtet som noget kun de største og mest ressourcestærke virksomheder får succes med.
Vi præsenterer en let tilgængelig proces, som kan hjælpe igang med forudseende vedligehold ved en simpel og praktiske tilgang.

Tidspunkt: 27. oktober 2020 kl. 09:00 - 10:30

Læs mere og tilmeld dig

SDU's robotlaboratorium: Additive Manufacturing

En voksende interesse har fået robotlaboratorierne på SDU til at beslutte at åbne dørerne to gange om året med fokus på forskellige emner hver gang bestemt emne.

Tidspunkt: 27 oktober 2020 kl. 15:30 - 18:00
Tilmeldingsfrist: 26. oktober

Læs mere og tilmeld dig

Simulering som beslutningsværktøj

Simulering er en af de centrale metoder indenfor Industri 4.0 til at analysere produktionens udfordringer og et væsentlig skridt imod arbejdet med digitale tvillinger.

Tidspunkt: 29. oktober 2020 kl. 15:00 - 17:00
Tilmeldingsfrist: 23. oktober

Læs mere og tilmeld dig