header billede

Grøn omstilling

Den grønne omstilling er kommet for at blive. Forbrugerne bliver i højere grad bevidste om bæredygtighed og stiller derfor højere krav til produkter og virksomheder om at være en positiv del af udviklingen.

Heldigvis er grøn økonomi også sund økonomi i langt de fleste tilfælde. En nulspildsproduktion f.eks. er både bedre for miljøet og for virksomheden. Det samme gør sig gældende med energibesparelser. Derudover er der også et boomende marked for bæredygtige og cirkulære produkter.

Grøn omstilling kan se ud på mange måder. Lad os hjælpe dig med at finde det rigtige sted at starte.


Aktuelle tilbud inden for grøn omstilling

Workshop: Brug FN's verdensmål til at udvikle din forretning

Forbrugerne stiller højere og højere krav til virksomheders bæredygtighed. FN's verdensmål er et effektivt værktøj til at optimere jeres forretning i en grønnere retning - samt fortælle historien udadtil om din virksomheds indsats på området.

Læs mere

90.000 kr. til udvikling af digital forretningsmodel

Få op til 90.000 kr. til at udvikle din grønne forretningsmodel, og få en konkurrencemæssig fordel, der fremtidssikrer din virksomhed.

Læs mere

Bliv en del af partnernetværk på bæredygtighedsprojekt i fødevarebranchen

Som en del af partnernetværket til det dansk-tyske samarbejdsprojekt Positively Produced er du med til at fremme bæredygtig fødevareproduktion.

Læs mere

peter_prof

Peter Lind
Projektleder
+45 3118 5014
pel@ehsyd.dk

jeanette_prof

Jeanette Kristensen
Forretningsudvikler
+45 6188 4669
jkr@ehsyd.dk

britta_prof

Britta L. Tästensen
Projektleder
+45 6188 4671
blt@ehsyd.dk