Google havde fuld bus i Fredericia

10.10.2019

Sydjylland mødte talstærkt op, da Google Succes Online turen lagde vejen forbi Fredericia og Aabenraa hhv. d. 18. og 19. september.

398 personer deltog i workshops i Fredericia, mens 271 personer deltog i Aabenraa. Det er rigtigt pænt i forhold til de øvrige byer, Googles tur-bus indtil nu har besøgt.

Én der for alvor oplevede opbakningen på turen, var Christine Kongsrud, Google’s projektleder for Danmarksturen.

- Vi havde en af de allerbedste dage i Fredericia. Folk var glade, og bussen var helt fyldt, fortæller Christine Kongsrud.

torben


Digitalisering til hele Danmark

Turen har til formål at bringe digitalisering ud til hele Danmark og i høj grad at få digitalisering omsat til forretning hos de små virksomheder, som ellers ikke ville udvikle sig i samme grad. Samtidig er en af turens formål også at give både ledige akademikere og studerende nye færdigheder.

- Målet er at opkvalificere Danmark digitalt, siger Christine Kongsrud.

En af deltagerne i bussen ved stoppet i Fredericia, var Brynhild Høyer, stifter og direktør for BJARTA Sales & Development, som mener, at det var et godt arrangement.

- Det var inspirerende at høre om alle de digitale muligheder. Bl.a. fik Jeg stor inspiration til min egen hjemmeside og hvordan jeg kunne gøre brug af de digitale værktøjer som f.eks. SEO, siger Brynhild Høyer.

Google Succes Online turen blev søsat i samarbejde med en lang række partnere, herunder Erhvervshusene. I den forbindelse deltog forretningsudvikler hos Erhvervshus Sydjylland, Torben Schwartz, med et indlæg om vigtigheden af lave en strategi, samt hvordan man griber det an.

Turen løber i perioden fra d. 2. september med start i Horsens, til d. 8. oktober med sidste stop i Helsingør.

tb-test_nyheder