Hvad sagde vores Åbent Hus gæster

10.10.2019

Godt 200 gæster trodsede varmen og mødte op til Erhvervshus Sydjyllands åbent-hus-arrangement onsdag eftermiddag. Vi spurgte nogle af dem, hvad de tænker om Sydjyllands nye erhvervshus og det nye erhvervsfremmesystem.

Fotos: Claus Fisker

Henrik Greising, dansk salgschef Cesur Denmark, Vamdrup.

”Jeg er i gang med at bygge en dansk afdeling op af vores emballagevirksomhed, og her er et stort åbent hus-arrangement rigtig godt i forhold til at skabe netværk. Allerede nu har jeg fået sparring fra både Business Kolding og Erhvervshus Sydjylland, og det betyder, at jeg bliver skarp på faldgruber, og på hvordan jeg får skabt den bedst mulige platform uden de store omkostninger.”

1.henrik

Lars Eriksen, skattekonsulent i revisionsvirksomheden Dantax, Harrislee.

”Vores revisionsselskab ligger syd for grænsen i Harrislee, men det giver rigtig god mening for mig at være med i dag, da vi rådgiver danske virksomheder, som agerer på det tyske marked. Spørger du mig, er det rigtig godt, at vi har fået et stærkt Erhvervshus i Sydjylland, som er tæt på virksomhederne og med stor ekspertise i eksport.”

2.lars

Christina Mikkelsen, udviklingskonsulent i den private syddanske non-profit organisation, work-live-stay.

”Selvfølgelig er vi her i dag. Vi arbejder hver eneste dag på skabe de bedst mulige betingelser for vækst i syddanske virksomheder gennem tiltrækning, modtagelse og fastholdelse af højt kvalificeret arbejdskraft. Jeg ser erhvervshuset som en tæt og vigtig samarbejdspartner i den sammenhæng.”

3.christina

Pernille Puck, erhvervskundechef, Vækstfonden i Vojens.

”Dét at vi er samlet i et hus giver så god mening for virksomhederne. Hos Erhvervshuset får de sparring og gode væksttilbud, vi hjælper dem med finansieringen. Når en virksomhed kommer forbi, kan de både besøge os og erhvervshusets forretningsudviklere – og vi kan lynhurtigt få fat i hinanden og tale sammen om den bedste hjælp til virksomheden.”

4.pernille

Kristian Bendix Drejer, Erhvervsdirektør Business Fredericia

”Vi ser Erhvervshus Sydjylland som en nær samarbejdspartner, hvor der er en stor velvilje til at ville være tæt på hinanden. For virksomhederne betyder det en ny og bedre service – erhvervshusets specialiserede viden er simpelthen rykket tættere på dem.”

5.kristian

Lene Bræraa, udviklingskonsulent, Haderslev Erhvervsråd.

”Vi skal have ansigt på hinanden så vi ved, hvordan vi bedst hjælper virksomhederne i fællesskab. Et åbent hus-arrangement giver mig et kendskab til det nye, som Erhvervshus Sydjylland arbejder med. Og så glæder det mig, at vi kan præsentere dem for ideer til, hvad vi kan gøre for virksomhederne, og så griber de dem.”

6.lene

Lone Porsgaard Rasmussen, direktør, Dansk Varebil-Inventar, Sjølund

”Jeg blev under debatten meget optaget af, hvad Sydjylland skal stå for. Står det til mig, så vil det være fantastisk, hvis vi kan blive kendte for en fælles grøn dagsorden, hvor hele vores område arbejder efter Verdensmålene og forpligter sig på dem.”

7.lone

tb-test_nyheder