header billede

Digitalisering

Digitalisering af din virksomhed kan være lidt af en mundfuld - især fordi begrebet dækker over et meget bredt spektrum. Industri 4.0, automatisering, e-handel og meget mere falder under 'digitalisering,' så hvor skal du lige starte? Vi har samlet en række konkrete tilbud til dig, som hjælper dig i gang med din digitale udvikling, og vores forretningsudviklere guider dig på sporet af den rigtige retning, så du kan tage de første skridt.


Aktuelle tilbud inden for digitalisering

Sparring/vejledning: Digitaliserings-tjek

Der er penge at hente i rettidig og gennemtænkt digitalisering af virksomhedens kerneprocesser. Men hvor starter du, og hvilke tiltag giver de største gevinster på kort og lang sigt? Få overblikket via sparring med Erhvervshus Sydjyllands digitaliserings-specialister.

Læs mere

Sparring/vejledning: Digitalt generationsskifte

Har dit økonomistyringssystem overskredet sidste salgsdato, er dit kundekartotek et samsurium af spredte filer og papirlapper, og kører printer og telefax på højtryk i dagligdagen? Så er der tegn på, at dine digitale systemer kunne trænge til et generationsskifte.

Læs mere

Sparring/vejledning: Gør din salgsmaskine digital

Udnytter du de digitale muligheder for at sælge mere og skabe bedre kundeoplevelser? Brug Erhvervshus Sydjylland som sparringspartner, og kom godt i gang med at gøre din salgs- og markedsføringsmaskine digital.

Læs mere

Programtilbud: Online kursus-forløb med værktøjer til at øge din digitalisering

Bliv undervist af landets førende specialister inden for branchen og åbn helt nye digitaliseringsmuligheder med et online kursusforløb.

Læs mere

Programtilbud: Start din digitalisering: Få op til 50.000 kr. til rådgiverforløb

Digitalisering af en stor mundfuld for mange virksomheder og opstarten er fuld af barrierer: Hvor skal I starte, hvilke muligheder har I og hvordan får I råd? Det kan en privat rådgiver hjælpe jer med.

Læs mere

Programtilbud: Tilskud til teknologivirksomheder til udvikling af digital salg eller service

Få tilskud til at udvikle digital salg eller digital service, som følge af Covid19, sammen med en anden SMV og en vidensinstition.

Læs mere

torben_prof

Torben Schwartz
Forretningsudvikler
+45 2550 5305
tsc@ehsyd.dk

mbc_seprofil

Maria Bejer Clausen
Forretningsudvikler
+45 3163 6912
mbc@ehsyd.dk

allan_prof

Allan Clausen
Forretningsudvikler
+45 4188 6641
acl@ehsyd.dk

Sidst opdateret: 07.01.2021