brexit-side

Brexit - hjælp til dig

Erhvervshusenes brexitprogram tilbyder konkret hjælp til de ca. 3000 danske virksomheder, der kan blive påvirket af et kommende brexit.

Uanset hvordan brexit kommer til at se udspille sig, kan du få fordel af erhvervshusenes brexitprogram allerede nu, hvis din virksomhed har samhandel med Storbritannien.

Spørgsmålene står allerede i kø: Hvad bliver konsekvenserne af brexit? Hvilken betydning får det for dansk import/eksport til Storbritannien og handel med britiske samarbejdspartnere? Og hvad kan vi gøre for at imødegå situationen?

Har du og din virksomhed også alt for mange spørgsmål og alt for få svar, kan I nu få hjælp til en konkret handlingsplan for jeres samhandel med Storbritannien.

Det får du via erhvervshusenes brexitprogram:
  • et skræddersyet rådgivningsforløb med udgangspunkt i din virksomheds konkrete behov
  • 25.000 kr. i tilskud til specialiseret rådgivning
divider-stiplet-blaaHvad indeholder programmet?

De skræddersyede 1:1 rådgivningsforløb tager udgangspunkt i din virksomhed og det stadie af afklaring – eller det stik modsatte – I er på ift. Brexit.

Vi har lavet en samlet liste over alle relevante specialister og eksperter, som du kan bruge som din virksomheds personlige rådgivere i et 1:1 forløb. Det forkorter din vej til at få glæde af programstøtten på halvdelen 25.000 kr.

1:1 rådgivningsforløb kan bruges til:

  • at afklare konsekvenserne af Brexit
  • at afsøge og afdække muligheden for nye eksportmarkeder
  • en konkret handlingsplan for eventuelt at afbøje negative konsekvenser

divider-stiplet-blaa

Er du i målgruppen?

Målgruppen er danske virksomheder maks. 249 ansatte, som har import/eksport og samhandel til Storbritannien.

divider-stiplet-blaaErhvervshus Sydjylland leder projektet i samarbejde med Erhvervshus Fyn, Erhvervshus Midtjylland, Erhvervshus Nordjylland, Erhvervshus Hovedstaden og Erhvervshus Sjælland samt Enterprise Europe Network og Danish Export Association

Projektet Brexit løber i perioden 2019-2021 og er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

erhvervshusenelogodeblogodivider-stiplet-blaa

Pressemeddelelse om brexit-støtte

Uanset udfaldet af debatten om Storbritanniens eventuelle udtræden af EU-fællesskabet, så skaber den usikkerhed for dig og din virksomhed.

Derfor har Erhvervshus Sydjylland og landets fem øvrige erhvervshuse søgt og modtaget en bevilling på 9,75 mio. kr. fra de decentrale erhvervsfremmemidler til et vejledningsprogram.

Læs pressemeddelelsen her

Sidst opdateret: 25.09.2019